Хедлайнери на WINDO KYIV Conference III, 18 лютого 2022
Професор Йорн Петер Ласс (Prof. JÖRN-PETER LASS), директор ift Rosenheim GmbH (Німеччина)

Хедлайнери на WINDO KYIV Conference III, 18 лютого 2022

Починаємо знайомити із зірковим списком віконної конференції WINDO KYIV Conference III, генеральним медіапартнером якої виступила спеціалізована платформа OKNA.ua.

З 2023 року виробники віконних конструкцій повинні будуть заповнювати електронну декларацію властивостей віконних конструкцій на Порталі державної електронної системи у сфері будівництва. Дана декларація має там зберігатись 10 років.

Це новий виклик та новий досвід для наших віконних виробників. Щоб зрозуміти, як цей етап пройшли європейські виробники віконних конструкцій, запросили першого хедлайнера, який фактично створював та керував цими процесами. Спікер розповість та поділиться досвідом як така трансформація проходила на європейських ринках і які типові помилки робили німецькі виробники вікон.

Професор Йорн Петер Ласс (Prof. JÖRN-PETER LASS), директор ift Rosenheim GmbH (Німеччина), розкаже про:
«Основні положення стандарту EN 14351-1. Досвід впровадження стандарту німецькими виробниками вікон та дверей».

Учасники конференції матимуть унікальну можливість отримати інформацію з першого джерела, яка допоможе в майбутньому не робити зайвих помилок.

У 2019 році в рамках виставки WINDO LVIV 2019 була проведена конференція, присвячена знаку якості RAL. Це були перші кроки знайомства українських фахівців з цим знаком та принципами роботи даної Асоціації. Німецька Асоціація якості RAL – всесвітньо відома інституція, яка має власні стандарти якості комплектуючих, з яких виготовляють вікна та двері до монтажу СПК.

На WINDO KYIV Conference III буде унікальна можливість послухати та задати запитання директору німецької Асоціації якості вікон, фасадів і дверей RAL Gütezeichnen, Франку Ланге (FRANK LANGE).
У своїй доповіді він розкриє тему побудови комплексної системи забезпечення якості за допомогою знаку RAL – від комплектуючих до виробництва, включаючи важливу тему монтажу СПК.

Умови перегляду онлайн трансляції WINDO KYIV Conference III тільки за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/RTftnAamN11pkpHT6 (Google форма).

Дата проведення: 18 лютого 2022 року.
Місце: Youtube канал журналу «Віконні технології»
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22099