Тепла дистанційна рамка Clima Spacer – унікальна пропозиція від Framex
Framex
Clima Spaser

Тепла дистанційна рамка Clima Spacer – унікальна пропозиція від Framex

Зараз, коли пластикові вікна стають все більш популярними та доступними, а споживачі – більш вимогливими, жорстка конкуренція на ринку світлопрозорих конструкцій диктує свої умови. Для того, щоб компанія-виробник зайняла лідируючі позиції на ринку, потрібні унікальні пропозиції, новинки, інновації.
Раніше ми часто стикалися зі зверненнями клієнтів та рекламаціями на зволоження профілю та підвіконня, утворення льоду по периметру вікна, вогкість та плісняву. Для вирішення цих проблем ми підготували унікальну пропозицію. Тепер замість алюмінієвої рамки, яка служить містком холоду та має високий коефіцієнт теплопровідності, Framex пропонує своїм клієнтам інноваційну теплу дистанційну рамку Clima Spacer , яка розриває цей місток, запобігає промерзанню крайової зони та внутрішнього скла, що дозволяє уникнути утворення конденсату та, відповідно, скарг клієнтів. Вікна тепер не плачуть.
Clima Spacer є комбінацією алюмінію і пластику з високоефективними ізолюючими характеристиками.
Значно перевершує традиційні рамки з металів щодо опору теплопередачі. Надає конструкції естетичного та досконалого вигляду.
Застосовується для конструкцій із ПВХ та алюмінію. Виготовляється на найсучаснішому обладнанні, з використанням найновіших технологій та відповідає європейським стандартам якості.
Основні переваги теплої дистанційної рамки:
- зменшує перенесення холоду та тепла крізь вікно;
- усуває відчуття «сирого протягу» від вікна;
- поверхня скла у крайовій зоні стає теплішою на 65% порівняно зі стандартною дистанційною рамкою;
- економія енергії та зниження витрат на опалення/кондиціювання приміщень;
- запобігає появі цвілі на стінах та вікні;
- високий ступінь опору ультрафіолетовому випромінюванню.
Clima Spacer виробляється з тієї ж сировини, що і ПВХ профіль Framex. І як результат - довговічність експлуатації, вона не тьмяніє, не старіє, не змінює колір під дією УФ-променів і зміни температури. Умовний термін експлуатації – 20 років. Дистанційна рамка Clima Spacer також підходить за кольором під вікно та ущільнювач. Вікна з Clima Spacer мають гарний естетичний вигляд.
Енергозберігаючий склопакет з Clima Spacer відповідає найновішим вимогам ДБН щодо енергозбереження. Завдяки поєднанню пластику та алюмінію досягаються найкращі ізолюючі властивості, механічна міцність та високі показники енергозбереження.
Склопакети, виготовлені із застосування теплої дистанційної рамки Clima Spaser, є економічно вигідним, стильним та сучасним рішенням для вікон, дверей та фасадів.
На нашому сайті ви зможете детально ознайомитись з новинкою у розділі "Довідник Framex".
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Ідентифікатор: 22123
Виробництво вікон Viknar`off