Система Framex FN 55 на нових об'єктах
Framex
FN55

Система Framex FN 55 на нових об'єктах

Зовсім недавно в Тернопільській області здано в експлуатацію 2 нових об'єкти, де використано систему Framex FN 55, яка встановлюється на несучих стінах будинків для зміни архітектурного дизайну, захисту від впливу зовнішнього середовища та для можливості утеплення з метою енергозбереження.

Технічні характеристики FN 55
Матеріал - алюмінієвий сплав АД-31.
Товщина стінки напрямних - 2 мм.
Товщина стінки кронштейнів – 3-4 мм.
Виліт плеча кронштейна – 80-330 мм.
Максимальна висота конструкції – 73,5 м.
Колір профілю - порошкове покриття за шкалою RAL.

Облицювання: алюмінієві композитні панелі, керамограніт, фіброцементні плити, фасадні металеві касети з розмірами відповідно до статичного розрахунку, HPL панель.

Ексклюзивний штапик приховує видимі елементи кріплення притискної планки, захищає планку від попадання води, бруду та інших непотрібних речовин, надаючи їй оригінального вигляду.

При облаштуванні фасадів офісних будівель у Тернополі та Хоросткові в якості облицювального матеріалу у навісних вентильованих фасадах використано алюмінієві композитні панелі. Підсистема вентильованого фасаду повністю виконана на системі Framex FN55. Попередньо оброблені на верстаті з ЧПУ, композитні панелі кріпляться до напрямних підсистем за допомогою спеціальних салазок із втулкою, що значно полегшує та прискорює виконання робіт. Направляюча під салазки виконана таким чином, що дозволяє ковзання салазок вздовж неї під час монтажу, таким чином вирівнюючи панелі.

Виконавець робіт – ТОВ «ТЕР ДАХ»

На нашому сайті ви зможете детально ознайомитися із системою в розділі "Фасадні системи. Framex FN55" , а докладніше прочитати про нові об'єкти в розділі "Об'єктний каталог" .
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Ідентифікатор: 22356
Алюмінієві профілі Profilco