Розширення можливостей системи Framex F50
Framex
Framex GY126

Розширення можливостей системи Framex F50

Класична фасадна система стійок та ригелів Framex F50 поєднує алюмінієвий каркас і скляне заповнення, що дозволяє досягти величезної кількості різних форм, кольорів та архітектурних рішень для сучасних будівель.
Застосовується для скління фасадів різного ступеня складності як зі звичайними, так і особливо високими вимогами до термо- і шумоізоляції, для виготовлення терас, зимових садів. У ній передбачені водовідведення, вентиляція, гідроізоляція, компенсація температурного розширення стійок та ригелів.
Завдяки можливості фарбування профілів у будь-який колір за шкалою RAL, видимі алюмінієві частини можуть бути не лише технічно важливою основою конструкції, а й повноцінною частиною індивідуального образу будівлі.
Система представлена широким асортиментом профілів із шириною торцевої частини 50мм та різноманітним набором комплектуючих, що дають можливість виготовляти конструкції у класичному варіанті скління.
На сьогоднішній день в асортименті профілів для фасадної системи Framex F50 з'явилася новинка - Заглушка торця ригеля з фіксацією на стійці Framex GY126.
Нова заглушка сумісна з ригелем 50мм. Під час її монтажу не потрібен ущільнювач у місці примикання ригеля. Завдяки її використанню, відпадає необхідність у підрізуванні.

На нашому сайті ви зможете детально ознайомитися з новинкою у розділі "Фасадні системи. Framex F50".
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Ідентифікатор: 22387