Маркетингова підтримка від ТМ Framex для роздрібних торговельних точок
Framex
Листівка Framex 80

Маркетингова підтримка від ТМ Framex для роздрібних торговельних точок

У 2022 році асортиментний ряд профільних систем ТМ Framex поповнився інноваційною 7-камерною ПВХ системою преміум-класу, яка має підвищений рівень комфорту (Smart Comfort) та випереджає звичні стандарти енергоефективності, - Framex 80. Ця система поєднує в собі дизайн поза часом та відмінну якість, забезпечуючи надійність високого рівня.
Для ТМ Framex важливо не лише здійснювати постачання товарів, а й сприяти подальшому їх просуванню. Тому спеціально для наших партнерів у рамках програми маркетингової підтримки було розроблено інформаційну листівку за системою Framex 80. У ній описано переваги, представлено зображення зрізу куточка та перелічено технічні параметри нової системи.
Листівка розрахована на кінцевого споживача та буде реальною підтримкою покупцю у процесі вибору профільної системи, яка зможе задовольнити найвищі запити.
Отримати листівку можна в торговельних точках наших сертифікованих дилерів або завантажити на нашому сайті в розділі «Каталоги», а також детально ознайомитися із системою в розділі «Віконні системи ПВХ. Framex 80».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Ідентифікатор: 22420
vikna.ua