VANDO додали ручки Winkhaus activPilot Ergo для приміщень з ускладненим доступом до вікна
VANDO
Winkhaus activPilot Ergo

VANDO додали ручки Winkhaus activPilot Ergo для приміщень з ускладненим доступом до вікна

У асортимент компанії VANDO додана фурнітура з ручкою в нижній частині стулки та дотягувачем для відкривання без зусиль - Winkhaus activPilot Ergo. Завдяки подовженому важелю ручки і інтегрованого механізму примусового управління, вікна легко відкривати, закривати і переводити в режим провітрювання навіть однією рукою. Це, зокрема, стане в нагоді для будівель з високими стелями або для приміщень, де доступ до вікна ускладнений предметами інтер'єру: робочі поверхні кухні, письмові столи в кабінетах, душові кабіни у ванних кімнатах, сходові марші та площадки тощо.
Для розрахунку вартості ваших конструкцій за індивідуальними розмірами, звертайтесь у відділ роздрібних продажів за телефоном або у особисті повідомлення сторінки. Наші співробітники із радістю проконсультують вас, підберуть ідеальний для вас варіант та оформлять замовлення! Потурбуйтесь про прийдешній опалювальний сезон.
Також у нас є власна сервісна служба, де ви можете замовити заміну склопакетів, регулювання фурнітури чи інші ремонтні роботи.
Працюємо офіційно, надаємо всі необхідні документи для програм компенсацій
#VANDO #Rehau #Winkhaus
#Україна #Ukraine #Vando_windows #Vando_вікна #Виробництво_Газда_Пласт_ТМ_VANDO
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 363 XX XX +380 44 363 5709
+380 44 363 XX XX +380 67 370 5868
Ідентифікатор: 22422
Виробництво вікон Viknar`off