Новий асортиментний напрямок від ТМ Framex – декоративні мінеральні широкоформатні панелі
Framex
Framex Deco

Новий асортиментний напрямок від ТМ Framex – декоративні мінеральні широкоформатні панелі

Framex вивів під свою ТМ новий напрямок - широкоформатні панелі для інтер'єру. Результатом нашої роботи є широкий спектр рельєфних 3D поверхонь, з нанесенням різноманітних декоративних покриттів, які імітують безліч матеріалів, таких як камінь, бетон, дерево, оксиди металів, штукатурки. Листи на мінеральній основі мають закінчений фінішний неповторний малюнок та заводський декоративно-заторцьований край.
Системи з декоративних стінових панелей Framex мають чудові споживчі властивості. За своєю природою матеріал широкоформатних панелей гігієнічний, натуральний та екологічний, стійкий до впливу ультрафіолетових променів, вологи, захищений від плісняви, відповідає всім класам пожежної та екологічної безпеки. Не містить азбесту, формальдегіду та смол. Основні складові панелі – мінеральні компоненти та перліт.
Декоративні стінові панелі Framex рекомендується застосовувати в житлових, адміністративних та громадських будівлях для оздоблення стін та міжкімнатних перегородок, де потрібна довговічність та практичність. Їх можна монтувати навіть у місцях з високою прохідністю (сходові майданчики, холи, школи, лікарні, магазини, бізнес-центри та інші).
Основна перевага облицювання стін декоративними панелями Framex — це те, що ви купуєте готове якісне інтер'єрне рішення, що не вимагає штукатурки, підготовки стін та подальших оздоблювальних робіт, що є найкращою альтернативою більшості популярних будівельно-оздоблювальних матеріалів.
Панелі геометрично калібровані. Виготовляються прямокутної форми у різних розмірах: 590×1190 мм, 1190×1190 мм, 590×3000, 1190×3000 мм. Товщина: 6 мм, 8 мм, 10 мм.
На нашому сайті deco.framex.com.ua ви зможете завантажити каталог по новинці в розділі «Каталог», а також детально ознайомитися з широкоформатними мінеральними панелями в розділі «Декоративні стінові панелі».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Ідентифікатор: 22457