Тепер вікна Framex можна придбати на Розетці
Framex
Вікна Framex на Розетці

Тепер вікна Framex можна придбати на Розетці

Вікна - це значно більше, ніж засіб для доступу світла до приміщення чи елемент для забезпечення вентиляції. Вони можуть підкреслити, а іноді й створити додаткові конструктивні особливості будівлі.
Сьогодні вікна Framex стали ще доступнішими і ближчими, адже їх можна вибрати і замовити на Розетці.
У представленому асортименті ПВХ конструкцій з 4-камерної профільної системи Framex 58 і 6-камерної Framex 71 - не тільки сучасні та надійні вікна (квадратні та прямокутні, «глухі» та поворотно-відкидні лівого та правого відчинення), а і балконні двері та блоки, що відрізняються оптимальними для клімату України енергозберігаючими характеристиками. Будь-яка конструкція виглядає сучасно та стильно завдяки оригінальному дизайну, а якісний ПВХ профіль стійкий до впливу зовнішнього середовища та зберігає початкову білизну та гладкість довгі роки. Крім стандартних білих вікон можна замовити конструкції, виконані у темно-сірому кольорі. Це унікальна технологія від заводу вікон Континент – Антрацит у масі, – аналогів якої в Україні немає. «Антрацит у масі» означає, що не лише зовнішні частини профілю мають сірий колір, а й сам пластик у розрізі. На Розетці представлено один із найпопулярніших кольорів ламінації пластикових вікон – золотий дуб.
Профільні системи Framex характеризуються високими показниками жорсткості. Можуть використовуватися з різною фурнітурою (у тому числі протизламною, і для розсувних систем). У конструкціях використовуються 1- та 2-камерні склопакети власного виробництва. Двоконтурні ущільнювачі прослужать так само довго, як вікна, і не втратять свою еластичність, забезпечивши надійний захист від продування за будь-яких температур. Серед запропонованих конструкцій є 1-, 2- та 3-стулкові.
ПВХ вікна Framex виробляються на замовлення. Термін реалізації замовлення – 15 робочих днів. Додатково вікно може бути укомплектоване москітною сіткою. За потреби вікно може бути виготовлене за вашими індивідуальними розмірами.
Вікна Framex – це завжди висока якість для абсолютного комфорту та затишку у вашому будинку за оптимальною ціною.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Ідентифікатор: 22466
Алюмінієві профілі Profilco