FRAMEX HS 170 – нова підйомно-розсувна ПВХ система
Framex
FRAMEX HS 170

FRAMEX HS 170 – нова підйомно-розсувна ПВХ система

Наразі в асортименті ТМ Framex з’явилися нові портальні розсувні ПВХ двері HS 170, що ідеально підходять для встановлення у отвори великого формату. Стулки Framex НЅ 170 дозволяють раціонально використовувати площу, а скління від підлоги до стелі відкриває панорамний краєвид. Особливо ефектними є портали в готелях та заміських котеджах, але також успішно вони застосовуються і при склінні вхідних груп або виходу на лоджію міської квартири.
Особливості Framex НЅ 170
Високоякісна фурнітура забезпечує надійний захист від несанкціонованого проникнення та надає хороші експлуатаційні показники системи. Сучасна система блокування та спеціальна система ущільнювачів, розташованих всередині та ззовні, дозволяє дуже легко відчиняти, зачиняти та зрушувати стулку.
Для забезпечення зручності транспортування, враховуючи великі граничні розміри, профіль рами сконструйований таким чином, що рама збирається і монтується на місці.
Виготовлення та складання віконно-дверної системи Framex НЅ 170 просте та технологічне. Необхідні схеми та пояснення надані у нашому технічному каталозі.
Максимальна вага склопакета може досягати 400 кг, що дає можливість встановлення склопакета з високими показниками тепло- та звукоізоляції.
Технічні характеристики
- монтажна глибина рами – 170 мм
- монтажна глибина стулки – 70 мм
- кількість напрямних – 2
- максимальний розмір стулки – 3000х3000 мм
- кількість камер рами – 5
- товщина склопакета – 40 мм
- коефіцієнт теплопередачі профілю - 0,67 Вт/м2°K
- висота порога – 58 мм
На нашому сайті ви зможете детально ознайомитись із системою в розділі «Розсувні системи з ПВХ», а також завантажити технічний каталог.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Ідентифікатор: 22610