Вся фурнітура Winkhaus матиме самовідновлювальне покриття
Фото: Winkhaus
Покриття поверхні Winkhaus Nano Protect надає компонентам сріблясто-матовий відтінок

Вся фурнітура Winkhaus матиме самовідновлювальне покриття

Winkhaus вводить самовідновлювальне покриття поверхні, як стандартну опцію. Про це йдеться в пресрелізі компанії. Покриття Nano Protect захищає сталеві деталі фурнітури від вологи, солоного повітря та механічних навантажень.

Як зазначає OKNA.ua, покриття, яке самостійно відновлюється, все більш популярне серед виробників фурнітури. Це може стати новим стандартом у сфері захисту від корозії.

Покриття Winkhaus Nano Protect здатне до самовідновлення у разі легких подряпин під час щоденного використання. Принцип заснований на «міграції» діоксиду кремнію в уражені ділянки. Winkhaus виконує гальванічне покриття на власних заводах у Німеччині. Компанія інвестувала у сучасні технології на своїх підприємствах у Тельгте та Майнінгені.
WINKHAUS — один із небагатьох німецьких фурнітурних брендів, який не переніс виробництво до Китаю. Також вони одні з небагатьох, хто повністю вийшов із російського ринку.

За даними Winkhaus, Nano Protect відповідає вимогам найвищого класу захисту від корозії 5 згідно з DIN EN 1670. Під час випробування сольовим туманом покриття протрималося 480 годин.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 22740
Ролети з теплим коробом GANT