Для роботи зі склом із пластиковим захисним шаром розроблене обладнання для видалення під час різання
Фото: Turomas

Для роботи зі склом із пластиковим захисним шаром розроблене обладнання для видалення під час різання

Іспанський бренд Turomas запропонував обладнання, здатне видаляти широкий спектр покриттів під час різання скла. Постачальники скла розробили широкий вибір товарів із високоефективним покриттям. Даний вид продукції необхідно захищати з моменту виробництва і на всіх етапах обробки, тому вони покриваються різними пластиками або захисними смолами, які необхідно видалити в процесі різання скла. З цієї причини Turomas запустив нові розробки.

Новий автокалібрований ACR або Advanced Coating Removal здатний видаляти широкий діапазон покриттів. Мова йде про різні захисні пластики та смоли, які необхідно видалити під час різання скла.
За словами компанії, обладнання розроблене спеціально для роботи з полімерним захисним шаром (TPF), а також з EASYPRO. Це продукт Saint-Gobain, який захищає скло як від механічних пошкоджень, так і від старіння під час транспортування, зберігання та обробки від нанесення до загартування. EASYPRO просто випаровується під час загартування, не залишаючи залишків ні на поверхні скла, ні в печі.

ACR містить дві розробки: двофазну систему видалення покриття та вдосконалену систему охолодження. Обидві запатентовані Turomas.

На склі TPF краї захисного шару зазвичай відшаровуються та відкривають енергоефективний шар. Тому Turomas розробив двоетапну систему видалення покриття. Спочатку шліфувальний круг розташовують на відстані 10 мм. Він починає видалення в протилежному напрямку, щоб запобігти підйому захисного шару. Тому на другому етапі край легко не підійматися. Швидкість для кожного типу попередньо визначена в бібліотеці матеріалів. Будь-який тип покриття видаляється за одну операцію.

А система охолодження запобігає значному підвищенню температури на краях шліфувального круга. Окрім охолодження поверхні шліфувального круга, потік повітря очищає будь-які залишки на поверхні. Це зменшує кількість операцій шліфування.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 22806
Нова компактна ручка HOPPE