Новинка від Framex: напівструктурне скління, що розширює дизайнерську думку
Framex
Напівструктурне скління Framex

Новинка від Framex: напівструктурне скління, що розширює дизайнерську думку

ТМ Framex презентує нову технологію - напівструктурне скління (або напівструктура) – це окреме рішення, яке є розширенням декоративних можливостей стійково-ригельної фасадної системи Framex 50.
Особливістю напівструктури є окрема притискна планка з видимою шириною 50 мм, що імітує структурне скління з декоративним гумовим ущільнювачем. Також ця планка дуже тонка, на відміну від звичайної фасадної планки, якій ще потрібна кришка, що додає товщину над тілом скла.
Конструкційні особливості напівструктури:
1. Гумовий ущільнювач з EPDM – 230703
Служить для ущільнення заповнення та запобігає контакту алюмінію зі склом.
2. Спеціальна притискна планка – 220703
Потрібна для фіксації склопакета. Особливості геометрії дозволяють робити зенкерування під потайний саморіз для більш щільного примикання декоративного ущільнювача.
3. Декоративний ущільнювач з EPDM – 230700
Призначений для імітації структурного шва, а також приховує саморізи.

Можливості використання напівструктурного скління ніяк не обмежують дизайнерську думку, а навпаки, розширюють її та допомагають досягти величезної кількості різних форм, кольорів та архітектурних рішень для сучасних будівель.
Напівструктура може виступати як окреме дизайнерське рішення, так і в поєднанні з іншими фасадними системами, наприклад, напівструктура і звичайний класичний фасад, або напівструктура і структура.
На нашому сайті ви зможете детально ознайомитися з новинкою у розділах Стійково-ригельна система. Framex F50 та Алюмінієві системи. Новинки.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Ідентифікатор: 22949
Ролети з теплим коробом GANT