Популярний калькулятор цін OKNA.ua отримав новий дизайн
OKNA.ua

Популярний калькулятор цін OKNA.ua отримав новий дизайн

Спеціалізована платформа OKNA.ua продовжує підвищувати ефективність користування сервісами та оновила дизайн віконного калькулятора. Популярний сервіс отримав новий вигляд. Це вже четверта еволюція дизайну за історію проєкту, в який вкладено досвід та тенденції цифрової торгівлі.

Для підвищення ефективності калькулятора акцент зроблений безпосередньо на нові потреби користувачів. Фільтри «Енергоефективність» та «Безпека» (прим. ред. — зламостійкість вікна) візуально показують різницю між вікнами та їхньою вартістю, що робить вибір простим і зрозумілим.

Ще однією зручністю «Калькулятора цін OKNA.ua» є розрахунок опору теплопередачі R вікна саме для конструкції, для якої вираховуються ціни. А тепер додатково показано коефіцієнт теплопередачі вікна Uw. Цей показник використовується в Європі під час визначення або демонстрації енергоефективності вікна. Його ж вказують в маркуванні СЕ.

«Калькулятор цін OKNA.ua» залишається зручним інструментом для визначення вартості вікон, а нові функції роблять його ще зручнішим та інформативнішим для користувачів.

Продавці вікон регулярно оновлюють інформацію в калькуляторі через кабінет компанії, щоби покупці могли бачити їхні пропозиції, оскільки неоновлені ціни не публікуються.

А для зручності роботи компаній, раніше в OKNA.ua додані інтеграції з українськими CRM-системами KeepinCRM та KeyCRM.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 23080