ТМ Framex в каталозі експортерів «Buy from Cherkasy region 5.0»
Framex
Buy from Cherkasy region 5.0

ТМ Framex в каталозі експортерів «Buy from Cherkasy region 5.0»

Компанія Континент-Груп та ТМ Framex у 2024 році отримали подяку за співпрацю від Черкаської обласної військової адміністрації, яка оголосила про випуск п’ятого видання електронного каталогу «Buy from Cherkasy region 5.0». Приємно, що нашу компанію відзначили серед 93 компаній - експортерів.
Наразі продукція експортується у 14 країн Європи: Німеччину, Австрію, Швейцарію, Швецію, Нідерланди, Латвію, Литву, Італію, Угорщину, Польщу, Бельгію, Іспанію, Данію та Францію. На сьогодні до асортименту виробів ТМ Framex для експорту входять готові вікна, двері та розсувні системи з ПВХ та алюмінію.
Власна лабораторія контролює якість продукції на всіх етапах виробництва – від вхідного контролю сировини до випуску готових виробів. Продукція Framex, TM сертифікована та відповідає вимогам європейських стандартів якості ift Rosenheim (Німеччина), ZUS (Чехія), KTU (Литва).
Завдяки електронному каталогу «Buy from Cherkasy region 5.0», для ТМ Framex відкриваються нові можливості для розширення ринків збуту та знаходження партнерів за кордоном.
На нашому сайті Framex ви можете детально ознайомитися з асортиментом продукції та умовами співпраці у розділі «Партнерам».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 23109
Алюмінієві профілі Profilco