REHAU показав нову розсувну систему для виготовлення тонших стулок
Фото: REHAU

REHAU показав нову розсувну систему для виготовлення тонших стулок

fensterbau/frontale 2024
REHAU Window Solutions представив нову розсувну систему SLINOVA X. Ознайомитися з новинкою професіонали віконної галузі змогли під час міжнародної виставки FENSTERBAU FRONTALE 2024.

Розсувна система REHAU SLINOVA X містить композитний матеріал RAU-FIPRO X. Це дозволяє зробити центральну секцію в зоні з’єднання стулок вузькою: 32 мм. Для архітекторів, які намагаються максимізувати кількість природного світла, це важлива особливість.
Також профіль має високі показники герметичності: водонепроникність до класу 7B, повітропроникність — клас 3. Коефіцієнт теплопередачі профілю Uf досягає 1,6 Вт/м²K, а конструкції Uw до 1,4 Вт/м²K.

SLINOVA X має спільну лінійку профілів рам з системою SLINOVA. Конструкція для терасових дверей з монтажною шириною 80 мм може складатися з двох, трьох, чотирьох або шести рухомих стулок.

Також на FENSTERBAU FRONTALE компанія показала профільну систему ARTEVO, яка цього року також очікується в Україні, та систему ARTEVO TERRA, яка використовує біо-ПВХ у верхньому шарі профілю.
А ще відбулася презентація Future Window Vision з RAU-INFINIO — першого функціонального прототипу запатентованого безперервного скловолокна.

Для довідки.
Відповідно до ДСТУ Б EN 12208:2013 «Блоки віконні та дверні водонепроникність. Класифікація» вікна та двері з класом водонепроникності 7B не повинні пропускати воду під тиском 300 Па протягом 45 хвилин.
За EN 14351, 3 клас повітропроникності — в закритому положенні вікно пропускає 9 м3/(м2·год) при різниці тиску 100 Па.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 23127
Ролети з теплим коробом GANT