Шоу-руми TM Framex — ідеальний простір для демонстрації передових рішень у сфері ПВХ та алюмінієвих профільних систем!
Framex
Шоу-рум TM Framex

Шоу-руми TM Framex — ідеальний простір для демонстрації передових рішень у сфері ПВХ та алюмінієвих профільних систем!

Ніщо не замінить знайомство із системами Framex, TM наживо, можливість побачити експонати в їхньому оригінальному розмірі, доторкнутися та ознайомитися з технічними деталями високоякісних конструкцій. Один експонат розповість більше, ніж тисячі фотографій! Бренд Framex дозволяє ознайомитися з ним тактильно та візуально у двох шоу-румах в Україні.
Фахівці TM Framex створили умови для максимально зрозумілого та наочного вивчення професійних рішень у виробництві світлопрозорих конструкцій. У своїх шоу-румах TM Framex не лише демонструє інновації у виробництві ПВХ та алюмінієвих профільних систем, а й допомагає візуалізувати мрії та отримати натхнення.
Асортимент Framex представлено алюмінієвими та ПВХ-конструкціями з віконних, дверних, розсувних та фасадних систем, що ідеально забезпечать потреби в будівництві та дизайні для різних типів споруд.
У шоу-румах TM Framex пропонує відвідувачам особисто перевірити та оцінити роботу продуктів:
- ознайомитися з широким асортиментом продукції та знайти різноманітні моделі алюмінієвих або металопластикових вікон та дверей ТМ Framex, які відповідатимуть будь-якому стилю і потребам будинку чи офісу. Також тут представлені міжкімнатні двері, офісні перегородки, розсувні системи, фрагменти фасадів;
- отримати професійну консультацію кваліфікованих фахівців ТМ Framex, які з радістю допоможуть обрати оптимальне рішення, враховуючи всі вимоги і бюджет;
- відчути індивідуальний підхід, тому що фахівці Framex розуміють, що кожен клієнт унікальний, і тому пропонують індивідуальні рішення, що відповідають конкретним потребам.
Шоу-руми Framex знаходяться за адресами:
- Черкаська обл., м.Сміла, вул. Мазура 24/7;
- м.Київ, вул. Іллінська, 8.
Шоу-руми завжди відкриті для відвідувачів за попереднім записом на сайті framex.ua у розділі "Про нас. Шоу-рум".
Партнерство з Framex – ваш стабільний та прибутковий бізнес!
Завітайте до шоу-румів TM Framex подивитися та надихнутися сучасними технологіями в дії!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 23254
Скляні перегородки від CDA Bufab