Готельний комплекс Apartel Skhidnytsya – новий об’єкт Framex
Framex
Apartel Skhidnytsya Wellness Resort

Готельний комплекс Apartel Skhidnytsya – новий об’єкт Framex

Портфоліо проєктів Framex, TM поповнилося Апарт-комплексом Apartel Skhidnytsya у Львівській області, смт. Східниця.
Apartel Skhidnytsya Wellness Resort — це новий бальнеологічний курортний комплекс преміум-класу, розташований в тихому і екологічно чистому районі Карпат.
Особливу атмосферу відпочинку і комфорту створюють апартаменти з сучасним дизайном інтер'єрів та панорамними вікнами з алюмінієвої системи Framex FT 72, завдяки яким всередині завжди світло і просторо. Система Framex FT 72 відноситься до теплих серій профільних систем. Завдяки своїм технічним характеристикам, конструкції забезпечують високі показники термо- і звукоізоляції. Рами і стулки мають прямі форми, що надає вікнам і вітражним групам сучасного зовнішнього вигляду. Профіль виготовлений з первинного алюмінію 6063 та пофарбований порошковим методом у трендовий колір «антрацит».
Авторський архітектурний проєкт і ландшафтний дизайн території ідеально доповнюють дзеркальні фасади із стійково-ригельної системи Framex F 50. Класична фасадна система стійок та ригелів поєднує алюмінієвий каркас і скляне заповнення, що дозволяє втілити в життя цікаве архітектурне рішення.
Framex запрошує до співпраці архітекторів та групи компаній-забудовників, усіх виробників вікон та дверей з ПВХ та алюмінію, а також партнерів переробників. 28-річний досвід та масштаби виробництва дозволяють якісно і вчасно виконувати поставлені завдання.
Партнерство з Framex – ваш стабільний та прибутковий бізнес!
На сайті ви можете детально ознайомитися із портфоліо Framex у розділі "Про нас. Об’єктний каталог".
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 210 02 XX XX 0800 210 021
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 23282
Алюмінієвий профіль для будівництва