КНУБА робить кроки до створення Хабу Академії Нового Європейського Баугаузу в Україні
Фото: КНУБА
Зліва направо: проректор КНУБА Олександр Ковальчук, доцентка Тетяна Кащенко, ректор Олексій Дніпров, декан Олександр Кащенко та декан Алірза Махмуд огли Мамедов на онлайн-зустрічі з директоркою інституту InnoRenew CoE.

КНУБА робить кроки до створення Хабу Академії Нового Європейського Баугаузу в Україні

Київський національний університет будівництва і архітектури (КНУБА) оголосив про готовність долучитися до створення українського Хабу Академії Нового Європейського Баугаузу (НЄБ). Університет має значний науковий та освітній потенціал для цього.

Під час онлайн-зустрічі з директоркою словенського інституту InnoRenew CoE, професоркою Андреєю Кутнар, обговорювалися перспективи використання словенського досвіду у створенні Хабу New European Bauhaus в Україні. Зустріч мала на меті розробку стратегії створення українського осередку Академії, що сприятиме інтеграції інноваційних практик та підвищенню рівня співпраці у сфері архітектури та будівництва.

InnoRenew CoE, який є незалежним дослідницьким інститутом, активно впроваджує ініціативу «Відбудова кращої України через Академію Нового Європейського Баугаузу» за підтримки програми U-LEAD з Європою. Українська сторона планує використовувати найкращі практики та досвід іноземних партнерів для створення національної моделі Хабу НЄБ, що сприятиме відновленню та розвитку України на основі сталих підходів.

До відома, Європейська Комісія схвалила інвестиційні рекомендації «Нового Європейського Баугауза».
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 23367