Інтер'єрні та офісні перегородки ALUTECH

Немає в наявності
Продавець: Шмоленюк
Інтер'єрні та офісні перегородки ALUTECH
Система інтер'єрних перегородок ALUTECH призначена для організації робочого простору в торгових залах, виставкових центрах, офісних приміщеннях і відкриває широкі можливості для створення інтер'єрів будь-якого призначення.

Система ALUTECH може бути встановлена ​​в торгових комплексах, банках, громадських будівлях, виробничих і адміністративних приміщеннях, фітнес-центрах, навчальних та наукових закладах. Перегородки системи ALUTECH створюють неповторний стиль компанії, забезпечують затишну атмосферу і сприятливу обстановку для плідної роботи співробітників.

Власне запатентований конструкторське рішення «Алюмінтехно», використане в системі ALUTECH, спрощує монтаж (і демонтаж) перегородок. Ключовим моментом є фіксація полотна заповнення за рахунок двох типів притисків - симетричного і асиметричного. Збірка каркаса перегородки (з'єднання довгомір-стійка, стійка-ригель) здійснюється за допомогою кронштейнів. Кронштейни є накладними елементами і фіксуються за допомогою самонарезающих гвинтів, а тому повністю виключають необхідність послідовного монтажу - нестачі, характерного для більшості існуючих на ринку.

Перевагами системи інтер'єрних перегородок ALUTECH є:

• заповнення фіксується пластиковими притисками, які забезпечують максимально зручний монтаж і демонтаж перегородок (інноваційне рішення захищено патентом);
• з'єднання стійок і ригелів здійснюється за допомогою накладних кронштейнів і самонарезающих гвинтів, що повністю виключає послідовний спосіб монтажу;
• реалізована можливість стикування з гіпсокартонної перегородкою;
• можлива установка одинарного або подвійного світлопрозорого і глухого заповнення;
• можлива установка жалюзі різних типів, товщиною від 16 до 26 мм;
• поворотні профілі дозволяють реалізувати кути повороту конструкцій в діапазоні 90 ° - 270 °;
• можлива установка одно- і двох дверних дверей з одинарним і подвійним заповненням;
• система забезпечує рівень звукоізоляції до 40dB;
• профіль стійки - видима ширина 40 мм (висота перегородки 3,5 м при кроці між стійками 1,2 м).

Різноманіття індивідуальних рішень досягається за рахунок широкого вибору конструктивних елементів, варіантів фактурного і кольорового оформлення системи. Широке поле для дизайнерського пошуку відкривають необмежені комбінації скляних і глухих секцій, тонованих, матових і декоративних стекол і жалюзі різних типів. Найбагатший вибір видів, кольорів і фактур для глухого заповнення дозволяє створити унікальний інтер'єр і оформити його в неповторному стилі.
Технічні характеристики
Артикул11167
Оновлення: 20.06.2021
Додано: 30.10.2011
Ідентифікатор: 11167

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Алюмінієві профілі Profilco