Ворота гаражні Дорхан

Немає в наявності
Ворота гаражні Дорхан
Гаражні секційні ворота DoorHan - це сучасна високотехнологічна рухома конструкція, призначена для установки в отвори невеликих і середніх розмірів (шириною від 2000 до 5000 мм, висотою від 2000 до 5000 мм).

Конструкція воріт володіє унікальними в порівнянні з аналогами властивостями. Завдяки сендвіч-панелям, а також системі ущільнювачів, гаражні секційні ворота DoorHan герметичні і наділені тепло- і звукоізоляційні властивості. Вони розраховані на великий термін служби (мінімум 10 років) і оснащені системами безпеки експлуатації, а також відрізняються високим рівнем комфорту управління.

Секційні ворота DoorHan відповідають всім вимогам як російського ГОСТ +380 56 785 XX XX +380 3117 42003, так і європейського стандарту EN 13241-1.

Всі гаражі мають індивідуальні архітектурні та габаритні особливості, які створюють різні умови монтажу. У зв'язку з цим, компанія DoorHan розробила 4 серії гаражних секційних воріт - Eco Fast, «Збери сам», RSD01 і RSD02, що відрізняються в першу чергу конструкцією і типами підйому полотна воріт. Підбір підходящої серії залежить від ряду факторів, але основними параметрами для вибору є висота одвірок, бічні простінки (відстані від краю отвору до стіни) і глибина гаража.

Гаражні ворота серії Eco Fast спроектовані спеціально для гаражів з невеликою притолокой (від 100 мм) і мінімальними бічними простінками (від 120 мм). У зв'язку з цим, вони виготовляються невеликих розмірів (шириною до 3000 мм і висотою до 2700 мм) з низьким типом підйому з полегшених панелей. Це дозволяє за оптимальною ціною отримати високоякісний продукт, за характеристиками не поступається більш дорогим варіантам. Гаражні ворота серії Eco Fast виконуються в білому і коричневому кольорах з поверхнею «stucco» з панелей «хвиля».

Гаражні ворота серії «Збери сам» виготовляються стандартних розмірів і призначені для самостійної установки.

Гаражні ворота серії RSD01 володіють тими ж конструктивними особливостями, що і ворота серії Eco Fast. Але, на відміну від них, виготовляються з усіх видів панелей зі всіма типами поверхонь і фарбуються в усі стандартні кольори, пропоновані компанією для воріт з сендвіч-панелей. Секційні ворота цієї серії виготовляються на замовлення, за індивідуальним проектом, а також в 10 комплектах стандартних розмірів.

Гаражні ворота серії RSD02 - класичні секційні ворота, розраховані на найбільш поширені габарити гаражів. Вони можуть бути встановлені в приміщення з різними архітектурними особливостями, зокрема, з відмінною конструкцією одвірок і стелі, так як мають великий діапазон типів підйому.

Гаражні ворота серії RSD02 можуть бути виконані Premium-класу. Вони виготовляються з панелей з алюмінієвим облицюванням, завдяки чому мають підвищену міцність і надійністю. Ворота Premium-класу - сучасне ексклюзивне дизайнерське рішення компанії DoorHan, єдине пропоноване на ринку воріт.

Гаражні ворота серії RSD01 розраховані на установку в отвори шириною до 3000 мм і висотою до 2700 мм. При цьому до параметрів гаража пред'являються мінімальні вимоги (допустимий мінімальний розмір одвірок - 100 мм, бічних простінок - 120 мм). Ворота серії RSD01 виробляються з низьким типом підйому. Панелі для воріт даної серії можуть бути виконані в різних варіантах колірних і фактурних рішень.

Балансування полотна воріт здійснюється за допомогою спеціального механізму врівноваження, розташованого вертикально уздовж напрямних ліворуч і праворуч від отвору. Він складається з пружинного механізму (пружини розтягування-стиснення), розрахованого на 10000 циклів відкривання / закривання і блочно-тросової системи урівноваження. Використання такого механізму балансування принципово відрізняє ворота серії RSD01 від класичних секційних воріт з торсійним механізмом.

По контуру воріт серії RSD01 встановлюється морозостійкий ПВХ-ущільнювач, що перевершує за своїми властивостями існуючі аналоги (наприклад, ворота з імпортних комплектуючих не адаптовані до експлуатації в російських кліматичних умовах і не відповідають російському ГОСТ +380 56 785 XX XX +380 3117 42003). Безпека експлуатації воріт забезпечується завдяки застосуванню в їх конструкції спеціальних систем - «пружина в пружині» і подвійного троса. Гаражні ворота серії RSD01 легко монтуються протягом 2 годин.

Крім гаражних воріт серії RSD01, що виготовляються на замовлення, компанія DoorHan пропонує 10 комплектів воріт RSD01S стандартних розмірів. Секційні ворота RSD01S володіють конструктивними особливостями серії RSD01 і фарбуються в два найпопулярніших кольори - білий (RAL 9003) і коричневий (RAL 8014).

Гаражні секційні ворота серії RSD02 розраховані на установку в отвори як невеликих, так і середніх розмірів (ширина від 2000 до 5000 мм, висота від 1800 до 3000 мм). Вони виготовляються з 10 типами підйому, в залежності від умов монтажу. Широкий вибір типів підйому воріт дозволяє вмонтовувати їх в гаражі з різною геометрією внутрішнього простору, завдяки тому, що система врівноваження полотна воріт закріплюється на одвірку над прорізом, або, в разі недостатньої висоти одвірок, на горизонтальних ділянках напрямних. Торсійний механізм, застосовуваний для балансування полотна воріт серії RSD02, розрахований на 25000 циклів відкривання / закривання. Безпека експлуатації воріт забезпечується завдяки застосуванню в їх конструкції захисних пристроїв від обриву пружини, а також використанню опціональних пристроїв захисту від обриву троса. Ворота серії RSD02 встановлюються в гаражі з притолокой не менше 150 мм (при низькому підйомі, барабан ззаду) і бічними простінками не менше 130 мм. Для дизайнерського виконання воріт пропонується великий спектр колірних і фактурних рішень.
Технічні характеристики
Артикул11190
Оновлення: 07.11.2011
Додано: 07.11.2011
Ідентифікатор: 11190

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення