Перегородка зсувна DORMA (така що трансформуэться)

Немає в наявності
Продавець: КПД-Універсал
Перегородка зсувна DORMA (така що трансформуэться)
Перегородка скляна зсувна DORMA HSW / FSW / BSW.
Скляні перегородки дозволяють раціонально організувати простір приміщень, будь то квартира, торговий центр, ресторан, кафе, аеропорт, магазин або офіс. А можливість безрамного скління надає особливий шик. Ними можна розділити робочі місця, кімнати, торгові приміщення, вони можуть нести просто декоративну функцію. Ввозможность станавливаются в перегородках зі скла як орні, так і розсувні скляні двері, і навіть автоматичні розширює спектр застосування скляних перегородок.

Великий вибір фурнітури, різних кольорів обробки і видів скла органічно впише скляні перегородки в будь-який інтер'єр - починаючи від класичного варіанта і закінчуючи інтер'єром в стилі хайтек. Трансформують скляні перегородки можуть легко складатися в паркувальні зони або спеціально підготовлені ніші, що дозволяє перегородок зі скла розмежовувати і поєднувати простір, коли Вам це буде потрібно. Для даного виду перегородок не потрібні ніякі направляючі в підлозі, тому підлогу залишається недоторканим.

Залежно від пристрою конструкції перегородки можуть мати перпендикулярну, паралельну парковку, а також інші види парковок. Залежно від виду системи профілів, наші перегородки представлені серіями HSW-ARCOS, HSW-G, HSW-GP, HSW-R, HSW-ISO і FSW-G / C систем кріплення скла DORMA.
Технічні характеристики
Артикул15287
Оновлення: 29.07.2022
Додано: 02.08.2012
Ідентифікатор: 15287

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг