Працюємо під час ВС

Засклення балконів і лоджій

5 899 грн замовити
Ціна за шт.
 5 (1 голос)
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Засклення балконів і лоджій
Засклення балконів лоджій - відмінний спосіб збільшити корисну площу вашого будинку або квартири. Також є додатковим захистом квартири від злому. Один дзвінок нам - це все, що вам потрібно зробити. Все інше зробимо ми. Наші фахівці підкажуть вам оптимальний варіант скління балкона, дадуть відповідь на всі питання, знімуть всі необхідні розміри.

Площа типового балкона становить від 3 до 8 м2. Саме на таку кількість квадратних метрів Ви могли б збільшити площу Вашої кухні або кімнати. Або перетворити цей простір в зимовий сад, літню веранду. Який варіант віддати перевагу, залежить від Вас.

Пластикові вікна, які ми використовуємо не вимагає специфічного або складного догляду. Їх не потрібно фарбувати, ремонтувати, шпатлевать. Це важлива обставина, оскільки балконна рама важкодоступна. Скління балкона - досить проста і не дуже дорога процедура. Завдяки особливостям конструкції, скління лоджії не вимагає додаткових робіт за винятком тих випадків, коли потрібно робити винос. Якщо ви плануєте утеплювати балкон, обов'язково повідомте про це заміряє. Цілком можливо, що потрібно буде виконати завмер.

Скління балкона, лоджії металопластикових профілем вимагає міцної опори. Якщо у вас на балконі слабке металеву огорожу, то його потрібно зміцнити. Якщо верхньою частиною металевого парапету лоджії є труба необхідно наварити куточок (майданчик) для надійної опори і хорошого кріплення. Якщо з якихось причин вам цей варіант не підходить, з цієї ситуації є інший вихід. Засклення балконів можна виконати на всю висоту балкона, від підлоги до стелі.
Технічні характеристики
Артикул15777
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 08.02.2013
Ідентифікатор: 15777
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція
Алюмінієві профілі Profilco