Працюємо під час ВС

Підвіконня преміум-класу Danke (Німеччина- Україна) 100х2000

Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Підвіконня преміум-класу Danke (Німеччина- Україна) 100х2000
Підвіконня DANKE - зручні і довговічні екологічно чисті вироби, виготовлені з пластику і покриті спеціальним глянсовим акриловим покриттям виробництва Німеччини різних забарвлень, що імітує популярні нині мармур і дорогі породи дерева. При цьому підвіконня Данке значно доступнішими за рахунок їх невеликої вартості. В основі підвіконня унікальна внутрішня система ребер жорсткості, що робить підвіконня міцними, а форма капіноса - найбільш популярна серед мармурових підвіконь.
Вироби Данке є стійкими до подряпин і вологи. Ідеальна глянсова поверхня підвіконь ТМ "Данке" спрощує його очищення від пилу без застосування спеціальних засобів для чищення. Різноманітність колірної гами "Данке" дозволяє ефективно їх використовувати і вдома, і в офісі, і на дачі, і навіть виробничих та інших приміщеннях. Завдяки своїм унікальним характеристикам Данке успішно використовується в якості робочих поверхонь кухонь. Вони має оригінальну запатентовану конструкцію, розроблену фахівцями з Німеччини. Бездоганна якість підвіконня забезпечується використанням європейської сировини, німецького обладнання і унікального ламінату найвищої якості.
Хоча ці вироби зроблені з ПВХ, або пластикові підвіконня, але він по міцності і якістю не поступається підвіконню з каменю, підвіконня з мармуру або підвіконня з граніту. При цьому ціна незрівнянно нижче. Зовні виріб схоже на дерев'яні підвіконня або з штучного каменю.
Технічні характеристики
Артикул16472
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 26.08.2012
Ідентифікатор: 16472
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція
Алюмінієві профілі Profilco