Працюємо під час ВС

Вікна сосна (Черкаси)

2 300 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Вікна сосна (Черкаси)
Найбільш поширеним матеріалом для виготовлення дерев'яних євровікон та дверей з натурального дерева в Україні та й в Європі в основному є сосна. Хвойна порода має низьку теплопровідність і хорошою шумоізоляцією. Зміст смолистих речовин (природні антисептики) оберігають деревину від загнивання. Деревина сосни, в порівнянні з деревиною модрини або їли, має менше сучків. При виборі, Ви отримуєте якісні та
недорогі віконні вироби, яким можна надати вигляду будь-якого іншого дерева за допомогою тонування і спеціальної обробки поверхні. Тобто при меншій ціні Ви можете отримати вікно, яке буде виглядати, букове, як дубове або «під червоне дерево». Вікна з сосни володіють всіма перевагами якими володіють сучасні дерев'яні віконні конструкції, але при цьому є найбільш оптимальними за ціною. Дерев'яні вікна з щільною мелкослойная деревини сосни забезпечують чудові експлуатаційні властивості і теплофізичні характеристики, істотно перевищують характеристики пластикових (полівінілхлоридних) віконних рам. Енергозберігаючі властивості дерев'яних елементів конструкції навіть вище, ніж у вікна з модрини.
Конструкції можуть бути легко фарбуються практично в будь-який колір (під клен, дуб, ясен, меранті, евкаліпт і ін.) Тришаровий клеєний євро брус з сосни, який використовується при виробництві вікон, євровікон, дверей, має міцність на 80% вище, ніж аналогічний цельнодеревянний, а жорсткість вище на 40%. Тому можна сміливо вважати вікна виготовлені за сучасними європейськими технологіями з соснового клеєного бруса переважаючими алюмінієві або металопластикові вікна по теплоізоляції, герметичності, міцності, стабільності геометричних форм, екологічності та, безсумнівно, багатому зовнішньому вигляду.
Технічні характеристики
Артикул18037
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 18.09.2012
Ідентифікатор: 18037
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція