Працюємо під час ВС

Евровікна дерев'яні недорогі (г. Васильков)

3 950 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Евровікна дерев'яні недорогі (г. Васильков)
Вікна - це одні з важливих деталей Вашого будинку. Завдяки їх зовнішній привабливості, вони мають ряд інших переваг: відкривають погляду зовнішній світ, демонструючи гарний краєвид, пропускають сонячні промені всередину кімнат, заповнюючи інтер'єр природним світлом.

Крім того, вікна - найголовніші компоненти для збереження тепла і підтримки оптимальної температури повітря. Але тільки високоякісні євровікна дозволять знизити втрати і захистити Вас від міського шуму.

Дерев'яні конструкції "євростандарт" виробляються з тришарового клеєного бруса. Багатозапорная фурнітура "Roto" (Німеччина) дає можливість відрегулювати їх в різних площинах, забезпечуючи три ступені противовзломной захисту і систему мікропровітрювання.

Герметичні склопакети за технологією мають підвищену стійкість до конденсації. Профіль наших вікон передбачає відведення конденсату з камер між склопакетом і профілем стулки.

Покриття дерев'яних вікон проводиться в п'ять шарів водними грунтами і лаками Zobel (Німеччина) за технологією "Дихаюче вікно" із застосуванням натурального антисмольного "шаллакового" просочення.

Тепло- і шумоізоляцію забезпечують два контури ущільнювачів "Deventer" (Німеччина) з повітряними камерами.

Досвід на ринку дерев'яних конструкцій дозволяє нам задовольнити всі вимоги замовника по формі і конструкції дерев'яного виробу.
Технічні характеристики
Артикул18252
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 24.09.2012
Ідентифікатор: 18252
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція
Вікна, двері, балкони REHAU