Працюємо під час ВС

Вікно з дерева помірна ціна (Буча)

1 990 грн замовити
Ціна за м2.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Вікно з дерева помірна ціна (Буча)
Вікна - невід'ємний елемент кожного будинку. Від їх стильового вирішення безпосередньо залежить загальне враження від всього будинку. Вибираючи сучасні віконні конструкції, ви вибираєте, перш за все, сучасні, поліпшені, матеріали і прогресивні технології.
Деревина вже давно вважається найбільш затребуваним матеріалом в будівництві. Її якість підтверджена багатовіковими будівельними традиціями і повністю відповідає тим вимогам, які пред'являються сучасним вікнам з дерева.
Дерев'яні вікна довго зберігають природну красу дерева, створюють затишну, теплу атмосферу в будинку, гармонійно поєднуються воєдино з меблями, вікнами та дверима. Завдяки їм дизайн інтер'єру стає закінченим і чітким.
Однак спеціальна обробка дозволяє продовжити термін служби будь-якого виробу з дерева. Спеціальне просочення, забарвлення і ґрунтовка захищає його від цвілі та грибків, регулює рівень вологості, забезпечує відмінне зчеплення верхнього шару з фарбою тощо.
Наші дерев'яні вікна прослужать вам довгі роки, радуючи око і звільняючи від клопоту за їхнім доглядом та заміні. Якщо вас цікавить ціна на конкретну позицію, зв'яжіться з нами вже сьогодні. Завжди раді допомогти.
Краща ціна ринку!
Термін виготовлення - 3 тижні!
Технічні характеристики
Артикул18827
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 02.10.2012
Ідентифікатор: 18827
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція