Працюємо під час ВС

Вікно в спальню із профілю REHAU - недорого!

1 504 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Вікно в спальню із профілю REHAU - недорого!
Вікно в спальню має бути тепле, створювати затишок і гармонійно вписуватися в інтер'єр, а також не забуватимемо і про тишу, адже здоровий сон - це необхідність здорового організму, вікно в спальню має поглинати вуличний шум. Адже приємно буде після активно проведеного дня міцно заснути у теплоті та затишку, виспатися та прокинутися у освітленій теплій кімнаті з гарним настроєм та новими силами.
Вікно в спальню з профілю Rehau, як і вікно у вітальню, має естетичний вигляд і гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр спальні. Завдяки глянцевій поверхні за таким профілем буде легко та зручно доглядати. Необхідно буде періодично протирати його вологою серветкою. До складу профілю Rehau додані спеціальні стабілізатори, яких збережуть білий колір профілю тривалий час, він на довгі роки залишиться красивим і дарує Вам затишок та комфорт у кімнаті відпочинку.

У даному оголошенні наведено ціну для двочасткового вікна з профілю Rehau Euro 60 з фурнітурною МАСО. Одна глуха та одна поворотно-відкидна половина
розміром 1400х1700 мм без доставки та монтажу. Склопакет однокамерний.
Технічні характеристики
Артикул19743
БрендREHAU
Розрахункові значення відповідають якісно виготовленому і встановленому вікну (віконному блоку) з обраних комплектуючих при заданих розмірах вікна.
Вікна, які не відповідають стандартам якості виробництва, можуть не забезпечити розрахункові величини через підвищену повітропроникність та інші негативні фактори.
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 15.10.2012
Ідентифікатор: 19743
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція
Алюмінієві профілі Profilco