Працюємо під час ВС

REHAU в склінні веранди - найкраща ціна!

1 990 грн замовити
Ціна за м2.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
REHAU в склінні веранди - найкраща ціна!
Пропонуємо професійно вирішити проблему засклення веранди будинків!
У нинішній не надто спокійний час на перший план виходять проблеми безпеки. Тому при склінні веранди основна увага нами приділяється проблемі безпеки.
Існує велика кількість способів вирішення цих питань: організація охорони, підключення сигналізації і т. П. Але не менш дієвий - це встановлення металопластикових вікон з броньованими стеклами і противовзломной віконною фурнітурою.
Виготовлення пластикових вікон за сучасними технологіями дозволяють компанії REHAU (Рехау) відмінно впоратися з цим завданням. Використовуючи броньовані металопластикові вікна немає необхідності псувати зовнішній вигляд будинку нагромаджуючи на пластикові вікна всілякі віконниці з їх численними засувками і запорами.
Підвищена безпека був основною умовою по організації веранди представленого будівлі. Особливий рівень безпеки в виконаному проекті досягнуто використанням спеціальних триплексному броньованих стекол.
Властивості триплексного скла добре відомо майже всім автолюбителя. У нашому випадку між двома триплексному стеклами використовується непробивна бронююча плівка. Такий тришаровий «бутерброд» виготовлений за допомогою високих технологій істотно підвищує ударостійкість склопакета. Це дозволяє Вам придбати металопластикові вікна від виробника, які додадуть Вашому будинку не тільки красу і затишок, але ще і атмосферу безпеки і захищеності.
Ми є виробником і працюємо без посередників, тому наші ціни на вікна ПВХ з високоякісного профілю Рехау одні з кращих на ринку і ми також пропонуємо хороші знижки кожного клієнта.
Технічні характеристики
Артикул19786
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 16.10.2012
Ідентифікатор: 19786
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція