Працюємо під час ВС

Скління офісних приміщень профіль WDS 500

3 310 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Скління офісних приміщень профіль WDS 500
Вікна WDS - це втілення елегантності, сучасного стилю і довговічності. Вікна не деформуються і не піддаються агресивним впливом навколишнього середовища.
Профільні системи розроблені для українських кліматичних умов і відповідають міжнародним стандартам по тепло- і звукоізоляції. Металопластикові вікна мають всі необхідні сертифікати відповідно до чинного законодавства України, їх якість підтверджено сертифікатами відповідності системи УкрСЕПРО. На підприємстві створена система забезпечення якості виробленої продукції, складовою частиною якої є власна сертифікована лабораторія.
Опис профільної системи WDS
Профільні системи представлені як для елітних світлопрозорих конструкцій, так і для Економні замовлень. Завдяки цьому при роботі з даним продуктом виробник може відмовитися від практики роботи з двома профілями - одним для індивідуальних, а іншим для бюджетних замовлень, при цьому зберігши високу якість готових виробів. Продукт зручний і легкий в обробці, представляє собою широкі архітектурні можливості. Оптимізації виробництва і логістики виробників вікон, що працюють з профільними системами WDS, сприяє взаємозамінність 3х, 4х, 5 и 6 камерних систем, а також універсальність армуючого профілю в рамі, стулці, імпості.

Вікно в кімнату з двома стулками з профілю WDS500, фурнітурою Maco і енергозберігаючим склопакетом
Висота 1400 мм, ширина 1800 мм
Технічні характеристики
Артикул19980
БрендWDS
Розрахункові значення відповідають якісно виготовленому і встановленому вікну (віконному блоку) з обраних комплектуючих при заданих розмірах вікна.
Вікна, які не відповідають стандартам якості виробництва, можуть не забезпечити розрахункові величини через підвищену повітропроникність та інші негативні фактори.
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 18.10.2012
Ідентифікатор: 19980
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція