Працюємо під час ВС

Окно Salamander в спальной комнате - образцовое качество по умеренной цене (Буча)!

1 735 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Окно Salamander в спальной комнате - образцовое качество по умеренной цене (Буча)!
Металопластикові вікна Salamander - це комфорт у використанні і чудовий зовнішній вигляд. Окрім практичних і естетичних переваг вікон, Саламандер - це захист вашого житла, адже вони не втрачають своєї стікості від ударів, навіть при низьких температурах, що особливо важливо для України.

Спальня - те місце, де ми відпочиваємо і набираємося сил вночі, тому забезпечити комфортні для сну умови - першочергова мета, що стоїть перед оформлювачем інтер'єру. Повністю ізолювати себе від світла, коли це потрібно - завдання вирішуване системами декоративного і захисного оформлення віконного отвору, таких як: віконниці, жалюзі, штори, гардини.

В якості основного освітлення в спальні використовують єдину люстру або точкові світильники.
Безумовно, будь-які сучасні металопластикові вікна захистять ваше житло від шуму і пилу, але пластикові вироби Salamander захистять вас краще за інших, тому вони ідеально підходять для великих міст, особливо, якщо виходять на вулицю з жвавим рухом. А ще у пластикових вікон Salamander порівняно тонка ширина рами і відносно велика поверхня скління, значить, ці вікна ПВХ пропускають багато світла.

У даному оголошенні наведена ціна для двочастинного вікна з профілю SALAMANDER Streamline EX з фурнітурою МАСО. Одна глуха і одна поворотно-відкидна половина розміром 1000х1300 мм без доставки і монтажу. Склопакет двокамерний з енергозберігаючим склом.

Компанія "Вікна Експрес"
Технічні характеристики
Артикул20217
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 21.10.2012
Ідентифікатор: 20217
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція
Ролети з теплим коробом GANT