Працюємо під час ВС

Якісні вікна Hoffen для коттеджа - кращі ціни!

Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Якісні вікна Hoffen для коттеджа - кращі ціни!
Все більше людей починають віддавати перевагу західним стилем життя - мати свій будинок в безпосередній близькості до мегаполісу (передмісті), і при цьому працювати в самому місті.

Чиста природа, свіже повітря, озера, ліси, ніякого шуму і міської суєти - і це далеко не всі переваги життя за межею міста. Ця чудова атмосфера і затишок не зможуть залишити байдужим навіть самого завсідника жителя великого міста.

Зводячи тему заміського будівництва до теми скління, необхідно сказати, хорошого заміського будинку, котеджу, дачі, обов'язково потрібні надійні, якісні, красиві пластикові вікна, адже крім тепла, шумоізоляції, комфорту вікна повинні оберігати і захищати будинок від зовнішніх зазіхань.

Втім, відзначимо, що немає необхідності віддавати сильного занепокоєння показниками шумоізоляції, як навпаки показниками енергозбереження Ваших вікон з метою економії електроенергії на підтримку комфортної температури в будинку.

Наша компанія "Вікна Експрес" пропонує Вам якісні металопластикові вікна Hoffen для скління котеджу. Система профілів «Hoffen» призначена для виготовлення пластикових вікон і дверей будь-якої складності і адаптована до вимог найвимогливішого споживача. Поєднання інноваційних технологій, якісної сировини і новітнього обладнання при виробництві профілів «Hoffen» - гарантія того, що Ваші вікна є оптимальним і виправданим вибором.

Ціна на кухонне вікно 1100х1200, половина поворотно-відкидна, однокамерний склопакет, фурнітура Sigenia.
Технічні характеристики
Артикул20789
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 28.10.2012
Ідентифікатор: 20789
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція
Ролети з теплим коробом GANT