Працюємо під час ВС

Металопластикове вікно двосекційній з глухою и поворотно-відкідній половинками з профілю ALMplast (Україна) 1200х1500 (МАСО, 1-кам. Склопакет) для Вітальні.

1 930 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Металопластикове вікно двосекційній з глухою и поворотно-відкідній половинками з профілю ALMplast (Україна) 1200х1500 (МАСО, 1-кам. Склопакет) для Вітальні.
Від вдалого вибору вікна у Вашій квартирі залежить освітлення, комфорт і затишок. Сьогодні конкуренція серед виробників пластикових вікон немислима. Хтось намагається виділиться рекламою, хтось - матеріалами або деякими властивостями профілів, але фактично основний аргумент при виборі тієї чи іншої системи металопластикових вікон в умовах світової економічної кризи служить ціна вікна. І одним з визначальних чинників у формуванні цієї ціни є профільна система, з якої вікна виготовлені.
Хочеться запитати, а в чому ж реально різниця між дешевими і елітними профільними системами? З'ясовується, вона не така вже й велика. Зрозуміло, багатокамерні (4-х, 5-и і 6-і камерні) системи дорожче трикамерних. Але чи важливо це - адже навіть з погляду теплозахисту трикамерна система з теплим склопакетом не набагато поступається п'ятикамерної з таким же склопакетом.
Зрозуміло, імпортні системи дорожче вітчизняних. Адже за них необхідно платити великі мита, транспорт, податки, та й ціна на електроенергію в Україні трохи нижче. І, нарешті, найдорожчими зазвичай є відомі бренди - тут все ясно - ми просто платимо за рекламу.

Так настільки вже необхідно платити зайве, якщо класні вікна можна отримати з дешевих українських трикамерних систем? Однією з найбільш ізвнестних серед них сьогодні є система ALMplast - український аналог трикамерною версії профілю Salamander, який за співвідношенням ціна-якість останні 7 років впевнено займає лідируючі позиції в Україні.

На сьогоднішній день існує тільки в трикамерному варіанті. Виробник підприємство "Акорд" вирішила запропонувати виробникам вікон зробити головний акцент на якості фурнітури і теплоізоляційних властивостях склопакетів. Виробник розраховував на тверезомислячих, ретельних і економних замовників, для яких важлива якість і результат за розумні гроші.

Аргументом є не тільки його демократична ціна. Склад розроблений так, щоб якомога більше відповідати клімату України.

Технічні характеристики:

трикамерний;
монтажна ширина - 60 мм;
товщина зовнішньої стінки - 3 мм (відповідно до RAL GZ 716/1) (клас А);
застосовні всі стандартні типи склопакетів товщиною до 32 мм;

Поєднує в собі функціональність і зручність першокласного пластику, абсолютну екологічність рецептури виготовлення і досконалу геометрію.

Відповідає всім міжнародним стандартам тепло- та енергозбереження.

Завдяки своєму хімічному складу і новітнім методам виробництва, має властивості, які роблять його ідеально відповідним для сучасних вікон.

Для виробництва підприємство використовує високоякісні добавки - стабілізатори, модифікатори, пігменти провідних європейських виробників, що забезпечує високу якість майбутніх конструкцій.

Заводська лабораторія ретельно контролює процес виробництва на всіх етапах:

контроль якості сировини;
контроль процесу змішування;
перевірка точності розмірів, його фізичних і хімічних властивостей.

Склад дозволяє надавати 5 років гарантії на металопластикові вікна та двері.

Розмір 1200 * 1500, ділене навпіл, одна стулка поворотно-відкидна, друга - глуха.
Фурнітура МАСО (Австрія).
Склопакет 1-но камерний.
Колір профілю білий. Не зварне з'єднання імпоста.

Вартість без доставки і монтажу.
Всі види монтажу, у тому числі Евромонтаж.

Доставка по всій Україні.

Наявність сертифікату відповідності.
Технічні характеристики
Артикул23159
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 29.11.2012
Ідентифікатор: 23159
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція