Працюємо під час ВС

Вікно з ПВХ подвійне з поворотно-відкидний і глухий стулками з профілю ALMplast (Україна) 1250х1450 (МАСО, 1-кам. Склопакет) для спальні.

1 950 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Вікно з ПВХ подвійне з поворотно-відкидний і глухий стулками з профілю ALMplast (Україна) 1250х1450 (МАСО, 1-кам. Склопакет) для спальні.
Хочете вибрати найбільш дешевий, але якісний варіант заміни вікон і дверей в у Вашому житло? Рішення є: вибирайте ПВХ двері і вікна, які захистять Вас від протягів, пилу, збережуть тепло в кімнатах, сторонніх звуків з вулиці.
Зараз конкуренція серед виробників пластикових вікон просто величезна. Хтось намагається виділиться рекламою, хтось - матеріалами або деякими властивостями профілів, але практично головний аргумент при виборі тієї чи іншої системи вікон в умовах світової економічної кризи є ціна вікна. І одним з визначальних чинників у формуванні цієї ціни є профільна система, з якої світлопрозорі конструкції виготовлені.
Хочеться запитати, а в чому ж реально різниця між економічними і елітними профільними системами? З'ясовується, вона не така вже й велика. Зрозуміло, багатокамерні (4-х, 5-и і 6-і камерні) системи дорожче трикамерних. Але чи важливо це - адже навіть з точки зору енергозбереження трикамерна система з теплим склопакетом не набагато поступається п'ятикамерної з таким же склопакетом.
Не секрет, зарубіжні системи дорожче вітчизняних. Адже за них доводиться платити великі мита, транспорт, податки, та й ціна на електроенергію в Україні трохи нижче. І, нарешті, найдорожчими найчастіше є відомі бренди - тут все зрозуміло - ми просто платимо за рекламу.

То чи потрібно переплачувати, якщо класні вікна можна отримати з недорогих українських трикамерних систем? Однією з найбільш ізвнестних серед них сьогодні є система ALMplast - український аналог трикамерною версії Salamander, який за співвідношенням ціна-якість останні 7 років впевнено займає лідируючі позиції в Україні.

ALMplast зараз існує тільки в трикамерному варіанті. виготовлювач підприємство "Акорд" прийняв рішення запропонувати виробникам вікон зробити головний акцент на якості фурнітури і теплоізоляційних властивостях склопакетів. Тому нарощувати кількість камер не має сенсу. Розробник розраховував на тверезомислячих, ретельних і економних замовників, для яких важлива якість і результат за невеликі гроші.

Аргументом на користь є не тільки його відмінна ціна. Склад розроблений так, щоб якомога більше відповідати клімату України.

Технічні характеристики профільної системи:
трикамерний профіль;
монтажна ширина - 60 мм;
товщина зовнішньої стінки - 3 мм (відповідно до RAL GZ 716/1) (клас А);
застосовні всі стандартні типи склопакетів товщиною до 32 мм;

Поєднує в собі функціональність і зручність першокласного пластику, абсолютну екологічність рецептури виготовлення і досконалу геометрію.

Відповідає найсуворішим міжнародним стандартам тепло- та енергозбереження.

Завдяки своєму хімічному складу і новітнім методам виробництва, профіль ПВХ ALMplast має властивості, які роблять його ідеально відповідним для сучасних віконних конструкцій.

Для виробництва використовуються високоякісні добавки - стабілізатори, модифікатори, пігменти кращих європейських виробників, що забезпечує високу якість майбутніх конструкцій.
Технічні характеристики
Артикул23231
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 29.11.2012
Ідентифікатор: 23231
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція
Виробництво вікон Viknar`off