Працюємо під час ВС

Вікно пластикове нове двостулкові з поворотно-відкидний і глухий стулками з профілю ALMplast (Україна) 1350х1300 (МАСО, однокамерний склопакет) для дитячої

1 549 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Вікно пластикове нове двостулкові з поворотно-відкидний і глухий стулками з профілю ALMplast (Україна) 1350х1300 (МАСО, однокамерний склопакет) для дитячої
ите вибрати простий, але дуже якісний варіант заміни вікон і дверей у Вашому житло? Рішення є: вибирайте ПВХ двері і вікна, які захистять Вас від протягів, пилу, збережуть тепло в кімнатах, сторонніх звуків з вулиці.

Наведено ціну на подвійне пластикове виріб з українського профілю ALMplast (Бровари, Київська область).
Розмір 1350 * 1300, ділене навпіл, одна стулка поворотно-відкидна, друга глуха -.
Фурнітура МАСО (Австрія).
Склопакет двохскляні.
Наведено вартість без доставки і монтажу. Наявність сертифікату відповідності.

Пластикові конструкції - найбільш часто використовуваний варіант скління в Україні. За різними даними від 80 до 85% вікон, встановлюваних зараз в Україні - металопластикові.
У наш час конкурентна боротьба серед продавців пластикових вікон гігантська. Хтось намагається виділиться рекламою, хтось - матеріалами або додатковими властивостями віконних систем, але фактично основний аргумент при виборі тієї чи іншої системи вікон в умовах світової фінансової кризи є ціна. І одним з головних чинників у формуванні цієї ціни є профільна система, з якої вікна виготовлені.
Резонне питання, а в чому ж дійсно різниця між дешевими і елітними профільними системами? Виявляється, вона не така вже й велика. Природно, багатокамерні (4-х, 5-и і 6-і камерні) системи дорожче трикамерних. Але чи важливо це - адже навіть з погляду теплозбереження трикамерна система з енергоефективним склопакетом не набагато поступається п'ятикамерної з таким же склопакетом.
Не секрет, зарубіжні системи дорожче українських. Адже за них доводиться платити великі мита, транспорт, податки, та й ціна на електроенергію в Україні менше. І, нарешті, найдорожчими зазвичай є відомі бренди - тут все ясно - ми просто платимо за рекламу.

Так чи треба переплачувати, якщо чудові вироби можна отримати з відмінних українських трикамерних систем? Однією з найбільш відомих з них сьогодні є система ALMplast - вітчизняний аналог трикамерною версії Саламандра, який за співвідношенням ціна-якість останні 7 років впевнено займає лідируючі позиції в Україні.

Це на сьогоднішній день існує тільки в трикамерному варіанті. Виробник профілю підприємство "Акорд" прийняв рішення запропонувати виробникам вікон зробити головний акцент на якості фурнітури і теплоізоляційних властивостях склопакетів. Виходить, що теплоізоляція такого ретельно продуманногоізделія вище, ніж у самого склопакета. Тому нарощувати кількість камер безглуздо. Розробник розраховував на тверезомислячих, ретельних і економних замовників, для яких важлива якість і результат за невеликі гроші.

Аргументом на користь ALMplast є не тільки його відмінна ціна. Склад цього профілю розроблений так, щоб максимально відповідати кліматичним умовам України.

Технічні характеристики профільної системи:

три камери;
Монтажна ширина - 60 мм;
товщина зовнішньої стінки профілю - 3 мм (відповідно до RAL GZ 716/1) (клас А);
застосовні всі стандартні типи склопакетів товщиною до 32 мм;

Профіль поєднує в собі функціональність і зручність першокласного пластику, абсолютну екологічність рецептури виготовлення і досконалу геометрію.

Профільна система відповідає найсуворішим міжнародним стандартам тепло- та енергозбереження.

Завдяки своєму хімічному складу і сучасним методам виробництва, профіль ПВХ має властивості, які роблять його ідеально відповідним для сучасних світлопрозорих конструкцій.

Для виробництва компанія використовує високоякісні добавки - стабілізатори, модифікатори, пігменти провідних європейських виробників, що забезпечує високу якість майбутніх конструкцій.

Заводська лабораторія ретельно контролює процес екструзії на всіх етапах:

контроль якості вхідної сировини;
контроль процесу змішування;
перевірка точності геометрії я, його фізико-механічних властивостей.

Якість профілю ALMplast дозволяє надавати 5 років гарантії на пластикові вікна та двері з нього.
Технічні характеристики
Артикул23248
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 29.11.2012
Ідентифікатор: 23248
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція
Ролети GANT Termo з прихованим коробом