Працюємо під час ВС

Вікно з ПВХ нове поділене навпіл з глухою і поворотно-відкидною стулками з профілю ALMplast (Україна) 1350х1350 (МАСО, однокамерний склопакет) для вітальні.

1 947 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Вікно з ПВХ нове поділене навпіл з глухою і поворотно-відкидною стулками з профілю ALMplast (Україна) 1350х1350 (МАСО, однокамерний склопакет) для вітальні.
Чи збираєтеся підібрати простий, але у той же яас якісний варіант заміни вікон і дверей у Вашій квартирі? Рішення є: вибирайте металопластикові двері та вікна, які захистять Вас від протягів, пилу, збережуть тепло в кімнатах, сторонніх звуків з вулиці.
Пластикові конструкції - найбільш часто використовуваний варіант скління в Україні. За різними оцінками від 80 до 85% вікон, встановлюваних зараз в Україні - металопластикові.

Зараз конкурентна боротьба серед продавців пластикових вікон просто величезна. Хтось намагається виділиться рекламою, хтось - матеріалами або деякими властивостями профілів, але практично головний аргумент при виборі тієї чи іншої системи вікон в умовах світової фінансової кризи служить ціна вікна. І одним з головних факторів у формуванні цієї ціни є профільна система, з якої вікна виготовлені.

Резонне питання, а в чому ж реально різниця між дешевими і елітними профільними системами? Виявляється, вона не така вже й велика. Зрозуміло, багатокамерні (4-х, 5-й і 6-й камерні) системи дорожче трикамерних. Але чи так це важливо - адже навіть з точки зору теплозахисту трикамерна система з теплим склопакетом не набагато поступається п'ятикамерної з таким же склопакетом.
Не секрет, імпортні системи дорожчі за вітчизняні. Адже за них необхідно платити великі мита, транспорт, податки, та й ціна на електроенергію в Україні менше. І, нарешті, найдорожчими як правило є відомі бренди - тут все ясно - ми просто платимо за рекламу.

Так такі вже й необхідно переплачувати, якщо класні вікна можна отримати з недорогих українських трикамерних систем?

Однією з найбільш відомих серед них сьогодні є система ALMplast - український аналог трехкамерной версії профілю Salamander, який за співвідношенням ціна-якість останні 7 років впевнено займає лідируючі позиції в Україні.

Наведено ціна на двухчастное металопластикове вікно з українського профілю ALMplast (Бровари, Київська область).
Габарити 1350 * 1350, поділене навпіл, одна стулка поворотно-відкидна, друга - глуха.
Фурнітура МАСО (Австрія).
Підвал.
Вартість без доставки і монтажу. Наявність сертифіката відповідності.
Технічні характеристики
Артикул23249
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 29.11.2012
Ідентифікатор: 23249
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція