Працюємо під час ВС

Пластикове вікно біле двостулкові з глухою і поворотно-відкидний стулками з профілю ALMplast (Україна) 1400х1250 (МАСО, однокамерний склопакет) для дитячої.

1 546 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Пластикове вікно біле двостулкові з глухою і поворотно-відкидний стулками з профілю ALMplast (Україна) 1400х1250 (МАСО, однокамерний склопакет) для дитячої.
Шукаєте можливість вибрати недорогий, але якісний варіант заміни вікон і дверей у Вашому житло? Вибір і вихід з даного становища є: вибирайте ПВХ двері і вікна, які захистять Вас від протягів, пилу, збережуть тепло в кімнатах, сторонніх звуків з вулиці.
Пластикові вікна - найбільш часто використовуваний варіант скління в Україні. За різними даними від 80 до 85% вікон, встановлюваних останнім часом в Україні - пластикові.
У наш час конкурентна боротьба серед продавців металопластикових вікон немислима. Хтось намагається виділиться рекламою, хтось - матеріалами або додатковими властивостями віконних систем, але фактично основний аргумент при виборі тієї чи іншої системи металопластикових вікон в умовах світової фінансової кризи є ціна вікна. І одним з визначальних чинників у формуванні цієї ціни є профільна система, з якої світлопрозорі конструкції виготовлені.
Напрошується питання, а в чому ж дійсно різниця між економічними і елітними профільними системами? Виявляється, вона не така вже й велика. Зрозуміло, багатокамерні (4-х, 5-и і 6-і камерні) системи дорожче трикамерних. Але чи важливо це - адже навіть з погляду теплозахисту трикамерна система з енергоефективним склопакетом не набагато поступається п'ятикамерної з таким же склопакетом.
Не секрет, імпортні системи дорожче вітчизняних. Адже за них необхідно платити великі мита, транспорт, податки, та й ціна на електроенергію в Україні трохи нижче. І, нарешті, найдорожчими найчастіше є відомі бренди - тут все ясно - ми просто платимо за рекламу.

Так настільки вже необхідно переплачувати, якщо класні вікна можна отримати з відмінних українських трикамерних систем? Однією з найбільш ізвнестних серед них сьогодні є система ALMplast - вітчизняний аналог трикамерною версії профілю Salamander, який за співвідношенням ціна-якість останні 7 років впевнено займає лідируючі позиції в Україні.

Система існує і в трикамерному, і в П'ятикамерне варіанті. Виробник вирішив запропонувати виробникам вікон зробити головний акцент на якості фурнітури і теплоізоляційних властивостях склопакетів.Тому нарощувати кількість камер не має сенсу. Виробник розраховував на тверезомислячих, ретельних і економних замовників, для яких важлива якість і результат за розумні гроші.

Аргументом на його користь є не тільки його відмінна ціна. Склад розроблений так, щоб максимально відповідати кліматичним умовам України.

Технічні характеристики:

трикамерний;
монтажна ширина 60 мм;
товщина зовнішньої стінки - 3 мм (відповідно до RAL GZ 716/1) (клас А);
застосовні всі стандартні типи склопакетів товщиною до 32 мм;

Він поєднує в собі функціональність і зручність першокласного пластику, абсолютну екологічність рецептури виготовлення і досконалу геометрію.
Він відповідає всім міжнародним стандартам тепло- та енергозбереження.

Завдяки своєму хімічному складу і сучасним методам виробництва, ALMplast має властивості, які роблять його максимально відповідним для сучасних світлопрозорих конструкцій.

Для виробництва використовуються високоякісні добавки - стабілізатори, модифікатори, пігменти кращих європейських виробників, що забезпечує високу якість майбутніх конструкцій.

Виробнича лабораторія контролює процес виробництва на всіх етапах:

контроль якості сировини;
контроль процесу змішування;
перевірка точності геометрії, його фізичних і хімічних властивостей.

Якість дозволяє надавати 5 років гарантії на дані металопластикові вікна та двері

Наведено ціну на двостулкові пластикове
Габарити 1400 * 13550, поділене навпіл, одна стулка поворотно-відкидна, друга - глуха.
Фурнітура МАСО (Австрія).
Склопакет двохскляні.
Наведено вартість без доставки і монтажу. Наявність сертифікату відповідності.
Технічні характеристики
Артикул23257
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 29.11.2012
Ідентифікатор: 23257
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція