Працюємо під час ВС

Вікно з ПВХ нове подвійне з глухою і поворотно-відкидний половинами з профілю ALMplast (Україна) 1400х1300 (МАСО, однокамерний склопакет) для дитячої.

1 950 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Вікно з ПВХ нове подвійне з глухою і поворотно-відкидний половинами з профілю ALMplast (Україна) 1400х1300 (МАСО, однокамерний склопакет) для дитячої.
Чи збираєтеся вибрати недорогий, але якісний варіант заміни вікон і дверей у Вашій квартирі? Вибір і вихід з даного положення є: вибирайте пластикові двері та вікна, які захистять Вас від, сторонніх звуків з вулиці, протягів, пилу, збережуть тепло в кімнатах,.
Металопластикові вікна - найбільш часто використовуваний варіант скління в Україні. За різними даними від 80 до 85% вікон, встановлюваних в останні роки в Україні - металопластикові.
Сьогодні конкуренція серед продавців пластикових вікон дуже велика. Хтось намагається виділиться рекламою, хтось - матеріалами або додатковими властивостями профілів, але реально основний аргумент при виборі тієї чи іншої системи вікон в умовах світової економічної кризи є ціна вікна. І одним з визначальних чинників у формуванні цієї ціни є профільна система, з якої світлопрозорі конструкції виготовлені.
Хочеться запитати, а в чому ж дійсно різниця між економічними і елітними профільними системами? З'ясовується, вона не така вже й велика. Зрозуміло, багатокамерні (4-х, 5-й і 6-й камерні) системи дорожче трикамерних. Але важливо чи це - адже навіть з точки зору теплозахисту трикамерна система з теплим склопакетом не набагато поступається п'ятикамерної з таким же склопакетом.
Не секрет, зарубіжні системи дорожче українських. Адже за них необхідно платити великі мита, транспорт, податки, та й ціна на електроенергію в Україні трохи нижче. І, нарешті, найдорожчими часто є відомі бренди - тут все ясно - ми просто платимо за рекламу.

Аргументом на користь профілю ALMplast є не демократична ціна. Склад розроблений таким чином, щоб максимально відповідати клімату України.

Технічні характеристики:

трьохкамерний;
монтажна ширина - 60 мм;
товщина зовнішньої стінки - 3 мм (відповідно до RAL GZ 716/1) (клас А);
застосовні всі стандартні типи склопакетів товщиною до 32 мм;

Профіль ALMplast поєднує в собі функціональність і зручність першокласного пластику, абсолютну екологічність рецептури виготовлення і досконалу геометрію.

Відповідає основним міжнародним стандартам тепло- і енергозбереження.

Завдяки своєму хімічному складу і сучасним методам виробництва, має властивості, які роблять його ідеально відповідним для сучасних світлопрозорих конструкцій.

Для виробництва використовується високоякісні добавки - стабілізатори, модифікатори, пігменти кращих європейських виробників, що забезпечує високу якість майбутніх конструкцій.

Виробнича л ретельно контролює процес виробництва на всіх етапах:

контроль якості сировини, що надходить;
контроль процесу змішування;
перевірка точності геометрії профілю, його фізичних і хімічних властивостей.

Якість профілю ALMplast дозволяє надавати 5 років гарантії на металопластикові вікна і двері з даного профілю.

Наведено ціна на двухчастное металопластикове вікно з українського профілю ALMplast (Бровари, Київська область).
Габарити 1400 * 1300, поділене навпіл, одна стулка поворотно-відкидна, друга - глуха.
Фурнітура МАСО (Австрія).
Склопакет 1-но камерний.
Наведено вартість без доставки і монтажу. Наявність сертифіката відповідності.
Технічні характеристики
Артикул23258
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 29.11.2012
Ідентифікатор: 23258
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція
Ролети GANT Termo з прихованим коробом