Працюємо під час ВС

Металопластикове вікно біле поділене навпіл з поворотно-відкидною та глухою стулками із профілю ALMplast (Україна) 1450х1150 (МАСО, однокамерний склопакет) для спальні на замовлення

3 420 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Металопластикове вікно біле поділене навпіл з поворотно-відкидною та глухою стулками із профілю ALMplast (Україна) 1450х1150 (МАСО, однокамерний склопакет) для спальні на замовлення
Хочете вибрати простий, але якісний варіант заміни вікон і дверей в Вашій оселі? Рішення є: вибирайте металопластикові конструкції, які захистять Вас від холоду, протягів, пилу, сторонніх звуків з вулиці.

Металопластикові вікна - найбільш часто використовуваний варіант скління в Україні.
Сьогодні конкурентна боротьба серед продавців металопластикових конструкцій просто величезна. Хтось намагається виділиться рекламою, хтось - матеріалами або додатковими властивостями віконних систем, але реально основний аргумент при виборі тієї чи іншої системи металопластикових вікон в умовах світової фінансової кризи служить ціна вікна. І одним з визначальних чинників у формуванні цієї ціни є профільна система, з якої світлопрозорі конструкції виготовлені.

Хочеться запитати, а в чому ж реальна різниця між дешевими і дорогими профільними системами? З'ясовується, вона не така вже й велика. Зрозуміло, багатокамерні (4-х, 5-й і 6-й камерні) системи дорожче трикамерних. Але важливо чи це - адже навіть з точки зору енергозбереження трикамерна система з енергоефективним склопакетом не набагато поступається п'ятикамерної з таким же склопакетом.

Зрозуміло, зарубіжні системи дорожче українських. Адже за них необхідно платити великі транспорт, мита, податки, та й ціна на електроенергію в Україні менше. І, нарешті, найдорожчими зазвичай є відомі бренди - тут все зрозуміло - ми просто платимо за рекламу.

Так чи потрібно переплачувати, якщо прекрасні вікна можна отримати з недорогих українських трикамерних систем?

Однією з найбільш популярних серед них сьогодні є система ALMplast - український аналог трехкамерной версії профілю Salamander, який за співвідношенням ціна-якість останні 7 років впевнено займає лідируючі позиції в Україні.

Аргументом на користь системи є не тільки його відмінна ціна. Його склад розроблений таким чином, щоб максимально відповідати клімату України.

Технічні характеристики трикамерного профілю ALMplast:
монтажна глибина профілю - 60 мм
товщина зовнішньої стінки - 3 мм (відповідно до RAL GZ 716/1) (клас А)
застосовні всі стандартні типи склопакетів товщиною до 32 мм.

Вікна ALMplast поєднують в собі функціональність і зручність першокласного пластика, абсолютну екологічність рецептури виготовлення і досконалу геометрію.

ALMplast відповідає основним міжнародним стандартам тепло- і енергозбереження.

Завдяки своєму хімічному складу і сучасним методам виробництва, профіль має властивості, які роблять його ідеально відповідним для сучасних віконних конструкцій.

Для виробництва профілю іспользуетс високоякісні добавки - стабілізатори, модифікатори, пігменти кращих європейських виробників, що забезпечує високу якість майбутніх конструкцій.

Заводська лабораторія t контролює процес виробництва на всіх етапах:
контроль якості вхідної сировини
контроль змішання
перевірка точності геометрії профілю, його фізико-механічних властивостей.

Якість продукції дозволяє надавати 5 років гарантії на пластикові вікна і двері.

Наведено ціна на двухчастное пластикове вікно з української системи ALMplast (Бровари, Київська область).
Розмір 1450 * 1150, поділене навпіл, одна стулка поворотно-відкидна, друга - глуха. Фурнітура МАСО (Австрія). Склопакет двохскляні.

Наведено вартість без доставки і монтажу.
Технічні характеристики
Артикул23265
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 29.11.2012
Ідентифікатор: 23265
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція
Алюмінієві профілі Profilco