Працюємо під час ВС

Нове вікно металопластикове поділене на дві частини Rehau 1,05х1,0 м для спальні з фурнітурою МАСО і двохскляни склопакетом.

1 650 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Нове вікно металопластикове поділене на дві частини Rehau 1,05х1,0 м для спальні з фурнітурою МАСО і двохскляни склопакетом.
Як відомо, до сучасних вікон існують вимоги щодо зниження витрат на їх експлуатацію. У цьому сенсі ідеальним вибором є металопластикові вікна, які вимагають мінімального догляду і тому є сьогодні найбільш часто використовуваним способом скління.

Не менш важливим фактором в умовах сучасного грошового дефіциту є те, що якість цих вікон дозволяють з мінімальними капітальними вкладеннями значно знизити витрати бюджету сім'ї на опалення і кондиціонування.

Великий інтерес до довкілля вимагає звернути особливу увагу на те, що вікна ПВХ легко піддаються рециркуляції і вторинній переробці. Подивіться на оголошення. В даний час можна нескладно здати відходи ПВХ від вікон за ціною 6-7 грн за кілограм - це втричі дорожче, ніж ціна металобрухту.

Застосування вікон ПВХ - це здатність виготовлення
вікон різних форм і розмірів: арочні, трикутні, трапецієподібні, стрілчасті - немає ніяких перешкод до вибору. Сучасні види ламінування профілів
дають можливість забезпечити яку завгодно колірну гамму вікон - включаючи велику кількість імітації різних сортів дерева.

Одним з лідерів продажів в нашій країні служать пластикові вікна з профілю Rehau.

Найпоширенішим профілем з усіх профілів Rehau є трикамерна система Euro-Design 60.

Основні характеристики системи:
Конструктивна глибина профілю 60 мм. Зовнішня стінка має товщину три мм (таке вікно відноситься до класу А).
Застосовується запатентований пластик uPVC (PVC 1476), що забезпечує високу стійкість до ультрафіолету щільністю бльше 160 Ккал / cм2.
Показник опору теплопередачі профілю 0,63 м2С / Вт (більше необхідного значення 0,6 м2С / Вт для першої температурної зони України).
За рахунок застосування склопакета товщиною до 33 мм вікно Rehau забезпечує максимальне значення тепло- і звукоізоляції. Підвищений розмір камери для арматури забезпечує високі механічні властивості профілю.

Пропонується двостулкові металопластикове вікно з австрійською фурнітурою МАСО. Склопакет двохскляні. Розмір 1050х1000 мм з подставочніком. Ціна білого вікна ПВХ без доставки і установки.

Металопластикове вікно монтується в нашій компанії відповідно до вимог стандартів України. Може застосовуватися "євромонтаж" вікон ПВХ.
Технічні характеристики
Артикул23451
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 08.12.2012
Ідентифікатор: 23451
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція
Ролети з теплим коробом GANT