Працюємо під час ВС

Вікна та двері Rehau 0,9х1,55 м. Двостулкові металопластикові вікна

Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Вікна та двері Rehau 0,9х1,55 м. Двостулкові металопластикові вікна
При виборі металопластикового вікна треба пам'ятати, що вікно – це не тільки профіль Rehau, Salamander, WDS. Це ще багато інших важливих елементів, від якості яких залежить якість вікна. Можна з найкращого найдорожчого профілю виготовити вікно, місце якому буде хіба що на звалищі. Насправді всі профільні системи для виробництва пластикових вікон, розроблені, напевно, грамотними європейськими фахівцями, варті поваги. І скажемо прямо – всі вони дуже схожі один на одного. То які вікна краще? Кращі пластикові вікна у відповідального виробника. При виборі виробника вікон слід брати до уваги його рейтинги. Високий рейтинг - це як правило показник якості та успішності компанії. Багато скажуть і відгуки про компанію, які завжди можна знайти в інтернеті. Головне – вже при першому спілкуванні Ви повинні зрозуміти – чи з серйозною компанією маєте справу, чи це маленька фірма-посередник, яка будь-якої миті може закритися.

Основні правила вибору вікон:
1. Вибір матеріалу вікна - це найчастіше вибір між традиційними та сучасними рішеннями. Якщо Ви дуже любите екологію та живете на природі – тільки тоді дерев'яне вікно – це Ваш вибір. В інших випадках вікно із ПВХ – це сьогодні оптимальне рішення.
2. Намагайтеся, щоб вікно було максимально зручним, адже Вам з ним жити. Стулки, що відкриваються, повинні бути там, де це необхідно з точки зору доступу для миття зовні і для вентилювання.
3. Тепер найскладніше – вибір віконної системи та виробника вікон. Краще звернутися на фірму, яка має великий вибір вікон - менше шансів, що Вам "впарять" не те, що Вам потрібно.
4. Для умов України цілком достатньо профільної системи із трьома камерами. П'ятикамерні системи - дорожчі, зате дозволяють використовувати тепліші склопакети, і, відповідно, створювати тепліше вікно.
5. При виборі фурнітури треба замислитись – вибрати надійність або ціну. Найбільш надійні – фурнітури виробництва Австрії чи Німеччини. Гарантія на вікна з такою фурнітурою – 10 років. Турецька фурнітура дешевша, але й довговічність її менша - гарантія 5 років.
6. Склопакет. Від нього залежать звукоізоляція та теплозахист. Необхідно застосовувати або двокамерний або однокамерний з енергозберігаючим склом. Другий тепліший, але у першого краще звукоізоляція. Дилема… Так що краще – використовувати двокамерний з одним енергозберігаючим склом – "і вівці ситі, і вовки цілі".
7. Завжди важливою є товщина підсилювача в профілях вікна. Особливо це важливо для високих вікон на високих поверхах, де велике вітрове навантаження. Пам'ятайте, що товщина підсилювача 1, 4-1, 5 мм це дуже непогано з точки зору міцності Вашого вікна.
8. Не забувайте при замовленні вікон про підвіконня, відливи, козирки, москітні сітки. Краще їх замовити відразу, ніж потім шукати бажаючих встановити їх додатково - це обійдеться Вам набагато дорожче.
9. При замовленні вікон обмовте, хто робитиме монтаж. Це мають бути професіонали з великим досвідом, інакше можна "споганити" найкраще вікно.
10. При замовленні вікна, звичайно, поторгуйтесь. Але не сильно, і в жодному разі не шукайте тих, хто зробить найдешевше - інакше навряд чи Вам зможуть зробити якісні вікна та якісно їх встановити. Пам'ятайте – те, що зроблено дешево, швидко забудеться, те, що зроблено погано – пам'ятатиметься завжди.

Ціна наведена для двочасткового вікна з однією глухою та однією поворотно-відкидною половиною
розміром 900х1550 мм без доставки та монтажу.
Технічні характеристики
Артикул23700
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 03.01.2013
Ідентифікатор: 23700
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція