Працюємо під час ВС

Вікна Rehau в спальню, розмір 0,9х1,75 м. Двостулкові металопластикові вікна

2 058 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Вікна Rehau в спальню, розмір 0,9х1,75 м. Двостулкові металопластикові вікна
Підбір пластикового вікна - важкий вибір для будь-якої людини. Справа в тому, що всі вони схожі - білі, з пластмаси, армованої металом, зі склопакетом. Трапляється чуєш від покупця питання "У Вас якісь вікна Rehau, Salamander, WDS?" Чому таке питання задається? На початку 90-х років, коли перші металопластикові конструкції прийшли на наш ринок, продавці, щоб підкреслити "німецьке походження", змішують поняття вікна і профілю, з якого він виготовлявся. Адже насправді немає в природі "Вікон Rehau", а є металопластикові конструкції, виконані з профілю Rehau. Просто компанія Rehau методом екструзії виготовляє пластикові 6 метрові порожнисті палиці (профілі), з яких можна виготовляти вироби. Але від цих ПВХ профілів до віконних конструкцій дуже далеко. При уявній простоті металопластикові конструкція складається з багатьох комплектуючих. Крім профілю це і фурнітура (механізми замикання), і склопакет, і армування (метал, яким зміцнюється конструкція), і ще багато різних деталей. Не приховуємо - від профілю дещо залежить. Наприклад, довговічність конструкції, перш за все, як довго профіль буде таким же білим, як при покупці. Або на скільки він протистоїть морозам і не тріскається від невеликих ударів взимку (така характеристика профілю називається хладоломкості). Але це не головне. Головне, що треба розуміти, коли хочеш гарне віконце - воно на всіх етапах повинно бути зроблено і встановлено якісно, ​​і при його виготовленні повинні використовуватися якісні комплектуючі. Дуже важливо, щоб виробник ретельно ставився до всіх етапів технологічного процесу. А також щоб він в точності виконував свої договірні зобов'язання, не економив на монтажі, ніс гарантійні зобов'язання.

Основні правила вибору:
1. Вибір матеріалу досить простий. Подивіться, які вироби у сусідів - Ви все зрозумієте. Для умов нашої країни металопластикові конструкції - це кращий вибір. Дерев'яні - дуже дорогі, а алюмінієві не надто призначені для нашого клімату.
2. Треба вибрати конфігурацію, т. Е. Поділ на стулки, і скільки з них буде відкриватися. Це завжди дилема - адже стулка - це зручно, але "глуха частина" - це дешевше.
3. При виборі фірми-виробника звертайте увагу на рейтинг компанії. Добре, якщо фірма не намагається нав'язати вам ту чи іншу систему, з якої працює, а дає вибір виходячи з Ваших побажань і потреб
4. Для умов України цілком достатньо профільної системи з трьома камерами. П'ятикамерні системи - дорожче, але зате дозволяють використовувати більш теплі склопакети, і, відповідно, створювати більш тепле вікно.
5. При виборі фурнітури треба задуматися - вибрати надійність або ціну. Найбільш надійні - фурнітури виробництва Австрії або Німеччині. Гарантія на вікна з такою фурнітурою - 10 років. Турецька фурнітура дешевше, але і довговічність її менше - гарантія 5 років.
6. Склопакет. Від нього залежать звукоізоляція і теплозахист. Необхідно застосовувати або двокамерний, або однокамерний з енергозберігаючим склом. Другий тепліше, але у першого краще звукоізоляція. Дилема... Так що краще - використовувати двокамерний з одним енергозберігаючим склом - "і вівці ситі, і вовки цілі".
7. Обов'язково поцікавтеся товщиною підсилювача, який Вам встановлюють в профілі. Чим товщі підсилювач, тим виріб краще буде витримувати вітрові навантаження і протистояти температурних деформацій.
8. Не забувайте при замовленні про підвіконнях, відливи, козирках, москітних сітках. Краще їх замовити відразу ніж потім шукати бажаючих встановити їх додатково - це обійдеться Вам набагато дорожче.
9. При замовленні дізнайтеся, хто буде здійснювати монтаж. Часто фірми не мають своїх монтажників а залучають їх з "вулиці" - це завжди небезпечно. У нашій компанії власні монтажні бригади працюють на постійній основі.
10. При замовленні, звичайно, поторгуйтесь. Але не сильно, і ні в якому разі не шукайте тих, хто зробить дешевше всіх - інакше навряд чи Вам зможуть зробити якісні вікна і якісно їх встановити. Пам'ятайте - те, що зроблено дешево, швидко забудеться, то, що зроблено погано - буде помниться завжди.

Ціна наведена для двочастинного вироби з однією глухою і однієї поворотно-відкидний половиною
розміром 900х1750 мм без доставки і монтажу.

Замовлення і установку можна оформити по

Компанія "Вікна Експрес"
Технічні характеристики
Артикул23704
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 03.01.2013
Ідентифікатор: 23704
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція