Працюємо під час ВС

Вікна Rehau 0,95 х1, 10 м з енергозберігаючим склопакетом. Двостулкові металопластикові вікна

2 702 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Вікна Rehau 0,95 х1, 10 м з енергозберігаючим склопакетом. Двостулкові металопластикові вікна
Вибір пластмасового вікна – важкий вибір для будь-якої людини. Справа в тому, що всі вони схожі – білі, із пластмаси, армованої металом, зі склопакетом. Іноді чуєш від покупця питання "У Вас якісь вікна Rehau, Salamander, WDS?" Чому таке питання задається? На початку 90-х років, коли перші пластикові вікна прийшли на наш ринок, продавці, щоб підкреслити "німецьке походження" вікон, змішували поняття вікна та профілю, з якого він виготовлявся. Адже насправді немає в природі "Вікон Rehau", а є вікна, виготовлені з профілю Rehau. Просто компанія Rehau методом екструзії виготовляє пластикові 6-метрові порожнисті палиці (профілі), з яких можна виготовляти вікна. Але від цих профілів ПВХ до вікон дуже далеко. При простоті вікно складається з багатьох комплектуючих. Крім профілю це і фурнітура (механізми замикання), і склопакет, і армування (метал, яким зміцнюється конструкція), і багато різних деталей. Усі профільні системи розроблені виключно відмінними фахівцями. Склад пластмаси вже ні для кого не секрет - багато компаній використовують стабілізатори і модифікатори пластмаси одних тих же виробників. Тому для якісного вікна важлива, насамперед, відповідальність та якість виробника вікон. Дуже важливо, щоб виробник вікон ретельно ставився до всіх етапів технологічного процесу. А також щоб він точно виконував свої договірні зобов'язання, не економив на монтажі, ніс гарантійні зобов'язання.

Основні правила вибору вікон:
1. Вибір матеріалу для вікон є досить простим. Подивіться, які вікна у сусідів – Ви все зрозумієте. Для умов нашої країни металопластикове вікно – це найкращий вибір. Дерев'яні вікна дуже дорогі, а алюмінієві не дуже призначені для нашого клімату.
2. Потрібно вибрати конфігурацію вікна, тобто поділ вікна на стулки, і скільки з них буде відкриватися. Це завжди дилема - адже стулка - це зручно, але "глуха частина" - це дешевше. Як правило обмежуються на кожному вікні однієї, рідше двома стулками, що відкриваються.
3.Ми пропонуємо широкий асортимент вікон від класу "стандарт" до класу "преміум" із різних профільних систем, щоб підібрати Вам те, що Ви хочете.
4. Профільна система може бути трьох і більше камер. Чим більше камер – тим тепліше, але відповідно дорожче буде вікно. Докладніше Вам повинні пояснити менеджери компанії.
5. При виборі фурнітури треба замислитись – вибрати надійність або ціну. Найбільш надійні – фурнітури виробництва Австрії чи Німеччини. Гарантія на вікна з такою фурнітурою – 10 років. Турецька фурнітура дешевша, але й довговічність її менша - гарантія 5 років.
6. Від склопакета у вікні залежить дуже багато - насамперед звукоізоляція та теплозахист. Пішов у минуле однокамерний склопакет – всі знають, що для енергозбереження необхідний двокамерний. Ми також пропонуємо звернути увагу на склопакети з енергозберігаючим склом - вони сьогодні тепліші, але дешевші за двокамерні.
7. Обов'язково поцікавтеся завтовшки підсилювача, який Вам встановлюють у профілі. Чим товстіший підсилювач, тим вікно краще витримуватиме вітрові навантаження і протистоятиме температурним деформаціям.
8. Важливими атрибутами вікна є так звані "додаткові елементи" -підвіконня, відливи, козирки, москітні сітки, грати, жалюзі, ролети. Найкраще це поставити відразу при монтажі вікон.
9. При замовленні вікон обмовте, хто робитиме монтаж. Це мають бути професіонали з великим досвідом, інакше можна "споганити" найкраще вікно.
10. Ніколи не шукайте тих. Хто зробить Вам вікна найдешевшим - Ви напевно помилитеся. Пам'ятайте, "скупий платить двічі"!

Ціна наведена для двочасткового вікна з однією глухою та однією поворотно-відкидною половиною
розміром 950х1100 мм без доставки та монтажу.

Замовлення та встановлення вікон можна оформити за

Компанія "Вікна Експрес"

ключові слова:
- вікна
- металопластикові вікна
- двері
- пластикові вікна
- фурнітура для вікон
- ПВХ профілі
- постачальники вікон
- вікна з ПВХ
- обладнання для вікон
Технічні характеристики
Артикул23709
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 03.01.2013
Ідентифікатор: 23709
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція
Ролети з теплим коробом GANT