Працюємо під час ВС

Віконні конструкції Rehau 0,95х1,70 м. Енергозберігаючий склопакет. Двостулкові вікна

1 627 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Віконні конструкції Rehau 0,95х1,70 м. Енергозберігаючий склопакет. Двостулкові вікна
Вікна дуже важливі для освітленості будівлі або квартири. Але в той же час вони є ще і частина інтер'єру. Не менш важлива їх функція - захисна. Вироби повинні забезпечувати необхідні тепло-, повітро-і водозахисні функції. Не менш важливою функцією сучасних вікон, від якої залежить комфортність проживання, є шумозахист. Ми пропонуємо простий, але досить вдалий перелік правил, якими треба керуватися для правильного вибору сучасних вікон.

Основні правила вибору вікон.
1. Давно вже нормою при склінні квартир і будинків в Україні стали металопластикові вікна. Все вигадки про їх небезпеки для здоров'я давно спростовані. Тому сьогодні ПВХ конструкції - це вікна "першого вибору" - їх замовляє більше 70% жителів України. Алюміній хороший для офісів, а дерево можуть собі дозволити лише деякі власники шикарного заміського житла.
2. Намагайтеся, щоб вікно було максимально зручним - адже Вам з ним жити. Стулки повинні бути там, де це необхідно з точки зору доступу для миття зовні і для вентилювання.
3. При виборі фірми-виробника вікон звертайте увагу на рейтинг компанії, на відгуки про цю фірму в інтернеті. Добре, якщо фірма не намагається нав'язати Вам ту чи іншу систему, з якої працює, а пропонує профільні системи виходячи з Ваших побажань і потреб.
4. Вибираючи профільну систему зверніть увагу на ширину рами (60мм - це найдешевший варіант), кількість камер (три - це мінімальна кількість) і товщині стінок профілю (менше 2, 8 мм мають найдешевші системи).
5. Від фурнітури залежить багато - особливо довговічність. Тут вибір простий - турецька чи європейська фурнітура. Різниця в ціні - близько 100 грн на стулці, але європейські фурнітури завжди надійніше. Наша компанія на вироби з австрійською фурнітурою МАСО дає гарантію 10 років!
6. Склопакет. Від нього залежить, який рівень звукоізоляції і теплозахисту матимуть конструкції. Необхідно застосовувати або двокамерний, або однокамерний з енергозберігаючим склом. Другий тепліше, але у першого краще звукоізоляція. Дилема... Так що краще - використовувати двокамерний з одним енергозберігаючим склом - "і вівці ситі, і вовки цілі".
7. Обов'язково поцікавтеся товщиною підсилювача, який Вам встановлюють в профілі. Чим товщі підсилювач, тим краще конструкції будуть витримувати вітрові навантаження і протистояти температурних деформацій.
8. Важливими атрибутами служать так звані "додаткові елементи" - підвіконня, відливи, козирки, москітні сітки, решітки, жалюзі, ролети. Краще все це поставити відразу при монтажі.
9. Роблячи замовлення, уточнюйте, хто буде здійснювати монтаж. Це повинні бути професіонали з великим досвідом, інакше можна "споганити" найкраще вікно.
10. Роблячи замовлення, звичайно, поторгуйтесь. Але не сильно, і ні в якому разі не шукайте тих, хто зробить дешевше всіх - інакше навряд чи Вам зможуть зробити якісні вікна і якісно їх встановити. Пам'ятайте - те, що зроблено дешево, швидко забудеться, то, що зроблено погано - буде помниться завжди.

Двухчастное вікно з однією глухою і однієї поворотно-відкидний половиною розміром 950х1700 мм без доставки і монтажу.

Компанія "Вікна Експрес"
Технічні характеристики
Артикул23721
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 03.01.2013
Ідентифікатор: 23721
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція