Працюємо під час ВС

Вікна нові білі Rehau 1,05х1,7 м (двостулкові металопластикові вікна)

1 700 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Вікна нові білі Rehau 1,05х1,7 м (двостулкові металопластикові вікна)
Основна функція будь-якого виробу в будинку або квартирі - це регулятор освітленості в приміщеннях. Але воно ще створює інтер'єр - і це треба розуміти при виборі вікна. Не менш важлива функція - захисна. Вони повинні захищати від холоду, вітру і дощу. Дуже важливою функція, яка часто визначає вибір, є висока звукоізоляція. Тому для успішного вирішення всіх цих складних питань треба користуватися основними правилами, які ми зараз наведемо.

Основні правила.

1. Давно вже нормою при склінні квартир і будинків в Україні стали металопластикові вироби. Все вигадки про їх небезпеки для здоров'я давно спростовані. Тому сьогодні - це вироби "першого вибору" - - їх замовляє більше 70% жителів України. Алюміній хороший для офісів, а дерев'яні можуть собі дозволити лише деякі власники шикарного заміського житла.

2. Треба вибрати вид вироби і кількість елементів, що відкриваються. "Глухі" частини - це завжди економія, "відкриваються" - зручність в миття, однак додаткова можливість "продування". Зрозуміло, що прямокутні конструкції завжди дешевше, ніж трикутні, трапецієподібні, арочні або круглі.

3. При виборі фірми - виробника звертайте увагу на рейтинг компанії, на відгуки про цю фірми в інтернеті. Добре, якщо фірма не намагається нав'язати Вам ту чи іншу систему, з якої працює, а пропонує металопластикові конструкції виходячи з Ваших побажань і потреб.

4. Для умов України цілком достатньо профільної системи з трьома камерами. П'ятикамерні системи - дорожче, але зате дозволяють використовувати більш теплі склопакети, і, відповідно, більш теплі металопластикові вироби.

5. При виборі фурнітури треба задуматися - вибрати надійність або ціну. Найбільш надійні - виробництва Австрії або Німеччині. Гарантія із застосуванням цієї фурнітурою - 10 років. Турецька фурнітура дешевше, в той же час і довговічність її менше - гарантія 5 років.

6. Від склопакета залежить дуже багато - насамперед звукоізоляція і теплозахист. Пішов в минуле однокамерний склопакет - все знають, що для енергозбереження необхідно використовувати металопластикові вікна з двокамерним склопакетом. Ми також пропонуємо звернути увагу на склопакети з енергозберігаючим склом - вони сьогодні тепліше, але дешевші за двокамерні.

7. Завжди важлива товщина підсилювача. Особливо це важливо, коли металопластикові конструкції застосовуються на високих поверхах, де більша вітрове навантаження. Пам'ятайте, що товщина підсилювача 1, 4 1, 5 мм - це дуже непогано з точки зору міцності Вашого вироби.

8. Не забувайте при замовленні вікон про підвіконнях, відливи, козирках, москітних сітках. Краще їх замовити відразу ніж потім шукати бажаючих встановити їх додатково - це обійдеться Вам набагато дорожче.

9. Замовляючи, обговоріть, хто буде робити монтаж. Це повинні бути професіонали з великим досвідом, інакше можна "споганити" найкраще вікно.

10.При замовленні звичайно, поторгуйтесь. Але не сильно, і ні в якому разі не шукайте тих, хто зробить дешевше всіх - інакше навряд чи Вам зможуть зробити якісні вікна і якісно їх встановити. Пам'ятайте - те, що зроблено дешево, швидко забудеться, то, що зроблено погано - буде помниться завжди.

Ціна наведена для двочастинного вікна з однією глухою і однієї поворотно-відкидний половиною
розміром 1050х1700 мм без доставки і монтажу.
Технічні характеристики
Артикул23761
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 03.01.2013
Ідентифікатор: 23761
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція