Працюємо під час ВС

Євровікна Rehau 1,1х0,9 м. Тристулкові металопластикові вікна

1 430 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Євровікна Rehau 1,1х0,9 м. Тристулкові металопластикові вікна
Пластикові вікна дуже важливі для освітленості приміщення або квартири. Але вони ще створюють інтер'єр. Дуже важлива функція - захисна. Вони повинні забезпечувати необхідні тепло-, повітро-і водозахисні функції. Також дуже важливі звукоізоляційні параметри. Ми пропонуємо простий, але досить вдалий перелік правил, якими треба керуватися для правильного вибору сучасної світлопрозорої конструкції.

Основні правила.

1. Вибір матеріалу досить простий. Подивіться на сусідів - Ви все зрозумієте. Для умов нашої країни металопластик - це найкращий вибір. Дерев'яні - дуже дорогі, а алюмінієві не надто призначені для нашого клімату. Вообщем, більшість зазвичай вибирає пластикові вироби.

2. Треба вибрати конфігурацію, тобто поділ на стулки, і скільки з них буде відкриватися. Це завжди дилема - адже стулка - це зручно, але "глуха частина" - це дешевше. Зазвичай обмежуються однією, рідше двома стулками.

3. Ми пропонуємо конструкції широкого асортименту - від класу "стандарт" до класу "преміум" з різних профільних систем, щоб підібрати Вам те, що Ви хочете.

4. Профільна система може бути трьох-і більше камер. Чим більше камер - тим тепліше, але відповідно дорожче будуть металопластикові вікна. Детальніше Вам повинні пояснити менеджери компанії.

5. При виборі фурнітури треба задуматися - вибрати надійність або ціну. Найбільш надійні - фурнітури виробництва Австрії чи Німеччині. Гарантія на вироби з такою фурнітурою - 10 років. Турецька фурнітура дешевше, але і довговічність її менше - гарантія 5 років.

6. Склопакет. Від нього залежить, який рівень звукоізоляції і теплозахисту, які матиме Ваша конструкція. Необхідно застосовувати або двокамерний, або однокамерний з енергозберігаючим склом. Другий тепліше, але у першого краще звукоізоляція. Дилема... Так що краще - використовувати двокамерний з одним енергозберігаючим склом - "і вівці ситі, і вовки цілі".

7. Завжди важлива товщина підсилювача в профілях. Особливо це важливо, коли металопластикові вироби застосовуються на високих поверхах, де більша вітрове навантаження. Пам'ятайте, що товщина підсилювача 1, 4 1, 5 мм - це дуже непогано з точки зору міцності Вашого вікна.

8. Важливими атрибутами служать так звані "додаткові елементи" - підвіконня, відливи, козирки, москітні сітки, решітки, жалюзі, ролети. Краще все це поставити відразу при монтажі.

9. Коли Ви замовляєте металопластикові вироби, дізнайтеся, хто буде здійснювати монтаж. Часто фірми не мають своїх монтажників а залучають їх з "вулиці" - це завжди небезпечно. У нашій компанії власні монтажні бригади працюють на постійній основі.

10. Замовляючи металопластикові конструкції, звичайно, поторгуйтесь. Але не сильно, і ні в якому разі не шукайте тих, хто зробить дешевше всіх - інакше навряд чи Вам зможуть зробити якісні вікна і якісно їх встановити. Пам'ятайте - те, що зроблено дешево, швидко забудеться, те, що зроблено погано - буде помниться завжди.

Ціна наведена для вироби з однією глухою і однієї поворотно-відкидний половиною розміром 1100х900 мм без доставки і монтажу.

Компанія "Вікна Експрес"
Технічні характеристики
Артикул23763
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 03.01.2013
Ідентифікатор: 23763
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція