Працюємо під час ВС

Установка вікон Rehau 1,1х1,0 м. Двостулкові металопластикові вікна

1 313 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Установка вікон Rehau 1,1х1,0 м. Двостулкові металопластикові вікна
Всім добре відомо, що вікна регулюють освітленість. Але вони ще створюють інтер'єр - і це треба розуміти при виборі вироби. Дуже важлива функція - захисна. Вони також повинні забезпечувати необхідні тепло-, повітро-і водозахисні функції. Не менш важливою функцією сучасної віконної конструкції, від якої залежить комфортність проживання, є шумозахист. Ми пропонуємо простий, але досить вдалий перелік правил, якими треба керуватися для правильного вибору сучасного вікна.
1. Вибір матеріалу досить простий. Подивіться, які конструкції у сусідів - Ви все зрозумієте. Для умов нашої країни металопластикові вікна - це кращий вибір. Дерев'яні - дуже дорогі, а алюмінієві не надто призначені для нашого клімату. Вообщем, більшість зазвичай вибирає металопластикові.
2. Треба вибрати вид і кількість елементів, що відкриваються. "Глухі" частини - це завжди економія, "відкриваються" - зручність в миття, але додаткова можливість "продування". Зрозуміло, що прямокутні конструкції завжди дешевше, ніж трикутні, трапецієподібні, арочні або круглі.
3. Шукайте для себе найбільш надійну фірму. Подивіться на відгуки в Інтернеті. Зверніть увагу на рейтинг - це завжди показник класності компанії. Краще, якщо компанія може запропонувати металопластикові вироби різних цінових категорій.
4. Профільна система може бути трьох- і більш камер. Чим більше камер - тим тепліше, але відповідно дорожче будуть металопластикові вікна. Детальніше Вам повинні пояснити менеджери компанії.
5. Від фурнітури залежить багато - особливо довговічність. Тут вибір простий - або турецька і українська фурнітура, або вироблена в Європі. Різниця в ціні - близько 100 грн на стулці, але європейські фурнітури завжди надійніше. Наша компанія на вікна з австрійською фурнітурою МАСО дає гарантію 10 років!
6. Склопакет. Від нього залежить, який рівень звукоізоляції і теплозахисту матимуть вироби. Необхідно застосовувати або двокамерний, або однокамерний з енергозберігаючим склом. Другий тепліше, але у першого краще звукоізоляція. Дилема... Так що краще - використовувати двокамерний з одним енергозберігаючим склом - "і вівці ситі, і вовки цілі".
7. Завжди важлива товщина підсилювача в профілях. Особливо це важливо, коли металопластикові вікна застосовуються на високих поверхах, де більша вітрове навантаження. Пам'ятайте, що товщина підсилювача 1, 4 1, 5 мм - це дуже непогано з точки зору міцності Вашого вікна.
8. Важливими атрибутами служать так звані "додаткові елементи" -підвіконня, відливи, козирки, москітні сітки, решітки, жалюзі, ролети. Краще все це поставити відразу при монтажі вікон.
9. Коли Ви замовляєте, дізнайтеся, хто буде здійснювати монтаж. Часто фірми не мають своїх монтажників а залучають їх з "вулиці" - це завжди небезпечно. У нашій компанії власні монтажні бригади працюють на постійній основі.
10. Ніколи не шукайте ті, хто зробить Вам найдешевше - Ви напевно прогадаєте. Пам'ятайте, "скупий платить двічі"!
Ціна наведена для двочастинного вироби з однією глухою і однієї поворотно-відкидний половиною
розміром 1100х1000 мм без доставки і монтажу.
Компанія "Вікна Експрес"
Технічні характеристики
Артикул23765
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 04.01.2013
Ідентифікатор: 23765
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція
Виробництво вікон Viknar`off