Працюємо під час ВС

Металопластикові вікна Rehau 1,1х1,65 м. Двостулкові пластикові вікна

2 350 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Металопластикові вікна Rehau 1,1х1,65 м. Двостулкові пластикові вікна
Основна функція будь-якого вікна - це регулювання освітленості в приміщеннях. Але віконні вироби - це ще й частина інтер'єру. Не менш важлива функція - захисна. Вони повинні захищати від холоду, вітру і дощу. Також дуже важливі звукоізоляційні параметри. Тому для успішного вирішення усіх цих складних питань бажано користуватися основними правилами, які ми зараз наведемо.

Основні правила вибору вікон.

1. Вибір матеріалу досить простий. Подивіться, які вироби у сусідів - Ви все зрозумієте. Для умов нашої країни металопластикові вікна - це найкращий вибір. Дерев'яні конструкції - дуже дорогі, а алюмінієві не надто призначені для нашого клімату.
2. Треба вибрати вид віконної конструкції і кількість елементів, що відкриваються. "Глухі" частини - це завжди економія, "відкриваються" - зручність в митті, але додаткова можливість "продування". Зрозуміло, що прямокутні вироби завжди дешевше, ніж трикутні, трапецієвидні, арочні або круглі.

3. Шукайте для себе найбільш надійну фірму. Подивіться на відгуки в Інтернеті. Зверніть увагу на рейтинг - це завжди показник класності компанії. Краще, якщо компанія може запропонувати вікна різних цінових категорій.

4. Для умов України цілком достатньо профільної системи з трьома камерами. П'ятикамерні системи - дорожче, але зате дозволяють використовувати більш теплі склопакети, і, відповідно, більш теплі металопластикові конструкції.

5. Від фурнітури залежить багато чого - особливо довговічність. Тут вибір простий - або турецька фурнітура, або європейська. Різниця в ціні - близько 100 грн на кожній стулці, але європейські фурнітури завжди надійніше. Наша компанія на австрійську або німецьку фурнітуру дає гарантію 10 років!

6. Від склопакета також залежить дуже багато - насамперед звукоізоляція і теплозахист. Пішов у минуле однокамений склопакет - всі знають, що для енергозбереження необхідно використовувати двокамерні склопакети. Ми також пропонуємо звернути увагу на склопакети з енергозберігаючим склом - вони сьогодні тепліше, але дешевші за двокамерні.

7. Обов'язково поцікавтеся товщиною підсилювача, який Вам встановлюють у профілі. Чим товще підсилювач, тим краще конструкції будуть витримувати вітрові навантаження і протистояти температурних деформацій.

8. Не забувайте при замовленні вікон про підвіконнях, відливи, козирки, москітні сітки. Краще їх замовити відразу ніж потім шукати бажаючих встановити їх додатково - це обійдеться Вам набагато дорожче.

9. Обов'язково обговоріть, хто робитиме монтаж. Це мають бути професіонали з великим досвідом, інакше можна "споганити" найкраще вікно.

10. При замовленні, звичайно, поторгуйтесь. Але не сильно, і ні в якому разі не шукайте тих, хто зробить дешевше всіх - інакше навряд чи Вам зможуть зробити якісні вікна і якісно їх встановити. Пам'ятайте - те, що зроблено дешево, швидко забудеться, те, що зроблено погано - буде помниться завжди.

Ціна наведена для двочастинного вікна з одного глухий і однієї поворотно-відкидний половиною
розміром 1100х1650 мм без доставки і монтажу.

Замовлення і установку вікон можна оформити по

Компанія "Вікна Експрес"
Технічні характеристики
Артикул23778
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 04.01.2013
Ідентифікатор: 23778
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція
Алюмінієві профілі Profilco