Працюємо під час ВС

Вікно металопластикове Rehau Euro 60 1,15 x 0,95 м |

1 750 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Вікно металопластикове Rehau Euro 60 1,15 x 0,95 м |
Немає сумніву, що застосування сучасних вікон і дверей з ПВХ для Вашого будинку або квартири дає можливість поміняти архітектуру і сприйняття житлового простору, поліпшать освітленість, теплозахист і звукоізоляцію.

Як ми знаємо, до сучасних виробів діють вимоги щодо зниження витрат на їх обслуговування. У цьому сенсі ідеальним вибором є віконні ПВХ вироби, які вимагають мінімального догляду і тому є найбільш популярним варіантом скління. Немає сумніву, що застосування сучасних виробів з ПВХ для Вашого будинку або квартири дає можливість поміняти архітектуру і сприйняття житлового простору, поліпшать освітленість, теплозахист і звукоізоляцію.

Як ми знаємо, до сучасних вікон діють вимоги щодо зниження витрат на їх обслуговування. У цьому сенсі ідеальним вибором є віконні ПВХ вироби, які вимагають мінімального догляду і тому є найбільш популярним варіантом скління. Найважливішим фактором в умовах сучасної фінансової кризи є те, що ці вікна дозволяють з мінімальними капітальними вкладеннями істотно зменшити витрати сімейного бюджету на опалення і кондиціонування. Підвищена увага до екології вимагає звернути увагу на те, що вікна ПВХ легко піддаються рециркуляції і вторинній переробці. Подивіться на комерційні оголошення. В даний час можна легко здати відходи ПВХ за ціною 9-10 грн за кілограм - це втричі дорожче, ніж ціна металобрухту. Використання ПВХ - це можливість виготовлення вікон всіляких форм і розмірів:
арочні;
трикутні;
трапецієподібні;
стрілчасті - немає ніяких перешкод до вибору.
Сучасні види ламінування профілів дозволяють забезпечити будь-яку кольорову гамму - включно до величезної кількість імітації різних порід дерева.

Одним з лідерів продажів в Україні є вироби з профілю Rehau. Найбільш популярним профілем зі всієї лінійки профілів Rehau є трикамерна система
Rehau Euro-Design 60 (Euro 60).

Основні технічні характеристики системи Rehau Euro 60:
Конструктивна глибина профілю 60 мм.

Товщина зовнішньої стінки профілю - трьох мм (таке вікно ПВХ належить до класу А).

Використовується унікальний пластик uPVC (PVC 1476), що забезпечує високу стійкість до ультрафіолету щільністю більше 160 Ккал / cм2.

Показник опору теплопередачі профілю 0, 63 м2С / Вт (вище необхідного значення 0, 6 м2С / Вт для самої північної температурної зони України).

В результаті застосування склопакета товщиною до 33 мм вікно ПВХ Rehau Euro 60 забезпечує максимальне значення тепло- і звукоізоляції. Підвищений розмір камери для армування забезпечує високі міцнісні властивості профілю.
Пропонується двостулкові вікно ПВХ Rehau Euro 60 з австрійською фурнітурою МАСО.
Склопакет двохскляні з енергозберігаючим внутрішнім склом.
Розмір 1150х950 мм з подставочніком.
Ціна вказана для білого вироби без доставки і установки.
Вікно ПВХ монтується у нас відповідно до вимог стандартів України.
Можлива установка вікон по класу "Евромонтаж".
Технічні характеристики
Артикул23793
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 06.01.2013
Ідентифікатор: 23793
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція
Ролети з теплим коробом GANT