Автоматичні секційні гаражні ворота

Немає в наявності
Продавець: НОВІ ВІКНА
Автоматичні секційні гаражні ворота
Гаражні ворота Алютех (Білорусь), HORMANN (Німеччина), RYTERNA (Литва) - найбільш популярні в Україні секційні автоматичні ворота.

Дізнатися вартість воріт можна зателефонувавши в наш офіс для прорахунку.

Секційні гаражні ворота складаються з сендвіч панелейкоторие можуть бути виконані в різних кольорах і дизайні.

Ворота гаражні виготовляються на протязі 5-7 днів.

Автоматичні гаражні ворота чудово доповнять архітектуру Вашого гаража, підкреслений сучасний вид Вашого котеджу і забезпечать високий рівень захисту від злому.

переваги:

- Гаражні ворота не займають місця перед гаражем і всередині нього, оскільки встановлюються з внутрішньої сторони отвору гаража;
- Безвідмовність в зимову сезон року, - руху конструкції не заважає сніг і лід;
- Легкість відкривання вручну завдяки пружинам, які компенсують вагу полотна;
- Легка автоматизація забезпечується електроприводом;
- Привід виконує функцію надійного запірного пристрою, немає необхідності використовувати додаткові запірні пристрої;
- Управління не виходячи з машини за допомогою пульта дистанційного керування;
- Теплоізоляція і звукоізоляція. Тепловий опір сендвіч панелей еквівалентно цегляній кладці товщиною 320мм;
- Безпека, блокування руху воріт у випадку появи в прорізі перешкоди;
- Захист від защемлення пальців, передбачена конструкцією панелей, запобігає можливому травмуванню навіть самих необачних користувачів.

Ворота - це розумні інвестиції у Вашу власність, тому що кожна деталь в конструкції пристосована для довгострокової служби.

Високоякісні ущільнення по всьому периметру мають довгострокову еластичність і морозостійкість. Нижня герметичне ущільнення компенсує нерівності підлоги в приміщенні Вашого гаража.

Збалансоване полотно плавно і безшумно піднімаються вертикально по напрямних під стелю Вашого гаража, залишаючи вільним простір перед будинком і зберігаючи розміри проїзду.

Оснащення електроприводом, дозволить Вам зручно відкривати проїзд прямо з машини, створюючи додатковий комфорт і забезпечуючи надійну систему контролю доступу.

Оригінальні конструкція і дизайн вбудованої хвіртки підкреслять індивідуальність Ваших воріт. У конструкції хвіртки використовується більше 10 посилених алюмінієвих профілів обрамлення хвіртки. Сучасний лінійний доводчик хвіртки дозволяє використовувати хвіртку у всіх типах монтажу. Використовується поліпшена система кріплення замку в полотно хвіртки. Він забезпечує високу стійкість полотна хвіртки до ударних навантажень і спроб злому в місці розташування замку. У замку хвіртки передбачені посилені антивандальні алюмінієві ручки, які забезпечують більш тривалу і надійну експлуатацію системи.

Автоматика та електроприводи

Щоб зробити процес відкривання воріт справою кількох секунд, досить встановити на ворота електропривід. В цьому випадку відкривати і закривати ворота можна з пульта управління, закріпленого на стіні біля воріт, або ще простіше - дистанційно, натиснувши кнопку на брелоку (це створює додатковий комфорт в дощову погоду).

Автоматичні ворота - це не тільки зручність, але і гарантія безпеки. Як правило, електропривод для воріт виконує функції замку, щільно притискаючи полотно до підлоги, не дозволяючи зрушити полотно відкатних конструкцій в сторону або відігнути стулку орних конструкцій.

На сьогоднішній день на українському ринку присутній досить багато представництв виробників електроприводів і автоматики. Наша організація пропонує Клієнту тільки найкращих, перевірених часом світових виробників електроприводів і автоматики. Такі відомі торгові марки як Marantec, Dorma, Somfy, Elero, Nіce, Came в Україні вже давно запозіціоніровалі себе як виробники найякіснішої і надійної продукції.

Співпрацюючи з нашою Компанією, Ви отримуєте не тільки кваліфіковані поради наших фахівців, а й гарантію якості, надійності і довговічності нашої продукції.

Комплексний підхід дозволяє автоматизувати і запрограмувати з одного пульта гаражні ворота і в'їзні ворота, захисні ролети (захисні жалюзі), маркізи (козирки).
Технічні характеристики
Артикул24177
Оновлення: 12.09.2022
Додано: 22.01.2013
Ідентифікатор: 24177

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Ролети з теплим коробом GANT