Працюємо під час ВС

Вікна в Ірпені!

2 730 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Вікна в Ірпені!
Зараз пластикові вікна є обов'язковою частиною капітального ремонту квартири, як наприклад, раніше заміни сантехнікі.І в цьому немає нічого дивного, адже старі дерев'яні вікна були встановлені давно, за радянських часів, і вся ця конструкція давно потребує заміни, як не старайся її підремонтувати. Адже вони повинні виконувати свої основні функції -це захист житлового будинку від холоду і шуму.

Основні правила вибору вікон.

1. Вибір матеріалу для вікон досить простий. Подивіться, як вони виглядають у сусідів - Ви все зрозумієте. Для умов нашої країни металопластикові вікна - це найкращий вибір. Дерев'яні ж - дуже дорогі, а алюмінієві не надто призначені для нашого клімату. Загалом, більшість зазвичай вибирає металопластикові вікна.

2. Намагайтеся, щоб вікно було максимально зручним - адже Вам з ним жити. Стулки повинні бути там, де це необхідно з точки зору доступу для миття зовні і для вентилювання.

3. Вибирайте фірму за відгуками знайомих, за рейтингами в Інтернеті, за відгуками. Намагайтеся уважно прислухатися до поясненнь менеджерів компаній.

4. Не женіться за багатокамерністю профілів - для умов України достатньо і трикамерного профілю. П'ятикамерні профілі істотно дорожчі і невелике поліпшення теплозахисту навряд чи доцільне для міських квартир.

5. Під час виборіуфурнітури треба задуматися - вибрати надійність або ціну. Найбільш надійні - фурнітури виробництва Австрії чи Німеччини. Гарантія на вікна з такою фурнітурою - 10 років. Турецька фурнітура дешевша, але і довговічність її менша - гарантія 5 років.

6. Підсилювач відіграє таку ж роль, як і скелет в тілі людини. Поцікавтеся товщиною металу - 1, 2 мм - це той мінімум, який який забезпечить надійне безремонтне використання конструкції.

7. Підвіконня, відливи та москітні сітки краще замовляти відразу - потім окремо це буде дорожче.

8. Запитайте, хто буде монтувати конструкції. У серйозних компаніях це повинні бути штатні співробітники.

9. Не женіться при замовленні вікон за мінімальною ціною - ціна повинна бути демократичною, але не мінімальною - інакше це загрожує низькою якістю. Пам'ятайте - скупий платить двічі.

У даному оголошенні наведена ціна для двочастинного вікна з профілю Rehau Euro 60 з фурнітурою МАСО. Одна глуха і одна поворотно-відкидна половина розміром 1800х1600 мм без доставки і монтажу. Склопакет однокамерний.

Компанія "Вікна Експрес"
Технічні характеристики
Артикул24512
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 29.01.2013
Ідентифікатор: 24512
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція